Leszel a karácsinyi ajándékom?
Figyelt kérdés
:DDD2009. dec. 11. 10:35
11/23 anonim válasza:
Az egy dolog hogy nem voltál fiatalra hajtós, de mi van akkor ha esetleg megtetszik és Te is megtetszel neki? :) Gondolom akkor nem utasítanád el! :) leírod nagyjából hogy nézel ki? ;)
12/23 A kérdező kommentje:
Rövid haj (festett,fekete,vagy sötét barna.Mikor melyikhez van kedvem...most az utóbbi)sötétbarna a szemem.168 cm vagyok se nem kövér se nem sovány.Olyan köztes....szeretek sportosan,és elegánsan is öltözni,meg a kettő keverékét is szeretem.
2009. dec. 11. 12:00
13/23 anonim válasza:
Nem is rossz :) Akkor már csak azt áruld el hogy melyik városban vagy!? :)
14/23 A kérdező kommentje:
Pesten.Itt dolgozok,de Szolnok megyei vagyok.No akkor te is áruj el magadról egysmást...!
2009. dec. 11. 12:06
15/23 anonim válasza:
Én is Pest! 183 centi magas vagyok, 81-82 kiló körül, de ez nem háj, sportos testalkatom van, kajakozom meg egyéb mást is sportolok. Rövid barna haj. Most hirtelen ennyi jut eszembe! Mit szólsz eddig? :) Ha írok Neked privibe, mutatsz képet? :)
16/23 A kérdező kommentje:
Mutatnék,de nics...csak ezer évesek.Ha a telómról felrakom a gépre ami nemrég készült,esetleg az elfogadható.Iszonyú rossz képek vannak rólam.
Azt elárulod hogy mi vonz egy 40 éves nőben?
De írhatsz privit ha van kedved,persze.Esetleg msn cím?
neved?
2009. dec. 11. 12:15
17/23 anonim válasza:
Akkor írok privit mert már az innentől kiadott információ nem tartozik másra :D
18/23 A kérdező kommentje:
okéka
2009. dec. 11. 12:21
19/23 anonim válasza:
tuti nem negyven vagy.
és amugy nem. már eladtam magam. :D
20/23 A kérdező kommentje:
69-es vagyok :DDD méghozzá mérleg.Tehát nemrég multam negyven XD
2009. dec. 11. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!