Mitől lettem ma olyan szomorú?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 22:41
11/16 A kérdező kommentje:
Nem! Attól biztos nem, most még kifejezetten tetszik is, meg is tudnék őrülni a napsütéstől..:(
2009. dec. 11. 13:09
12/16 anonim válasza:
Akkor szomorú vagy, azért mert reggel ahogy felkeltél odamentél az ablakhoz hogy kinézz és láttad hogy kívülről az ablakon próbál felkapaszkodni egy kis légy ami át volt fagyva nagyon és egy kis melegségre vágyott ami a szobából jött ki az ablak illesztésénél található mini résen, csak hát megcsúszott a lába és lezuhant az ablakpárkányra és úgy beverte a fejét hogy meghalt.
13/16 A kérdező kommentje:
Ezzel most azt akarod mondani, hogy: "légy" szomorú?:(((
2009. dec. 11. 13:16
15/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így egymásra találtatok!:(
2009. dec. 13. 17:59
16/16 anonim válasza:
Látod, én már tudom is, miért vagy tiszta letargia! Mert nem tudsz örülni mások boldogságának! Egy irigy pukkancs lettél mostanság.:DDD Fel a fejjel! Menj, szedj hangyát, ha még találsz!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!