Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért van az, hogy fészbukra...

Miért van az, hogy fészbukra kirakok valamit, én hülyére röhögöm magam rajta, de alig nézik?

Figyelt kérdés

legalább is alig lájkolják, csak közeli barátok?

nincs semmi respektem vagy mi?

2014. febr. 23. 00:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=cb_IQ1YxF_8&list=UUcymkSW7wjb..

ezt nézzétek meg viszont, garantált a nevetés, Goodlike befingott!

2014. febr. 26. 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma veled, hogy nálad műveltebb, kulturáltabb embereket próbálsz szórakoztatni. Próbálkozz másoknál, akik fotelprolik, vagy alkoholisták. Mutass nekik alpári altesti "poénokkal" teletűzdelt irigyhonaljmirigyet, és hasonlókat. Nem baj, hogy téged ez szórakoztat, ez egy alsóbb szint. Vagy próbálj meg kulturálódni és nem fogják ezek a filléres ócska marhaságok megmérgezni a humorérzéked és a társasági életedet.
2014. febr. 26. 19:38
 13/21 A kérdező kommentje:

szóval egy videóból leszűrted, hogy milyen ember vagyok

ezek a dolgok elgondolkodtatnak engem is nagyon , de csak egy tükörképet mutatok a leendőbeli társadalomról. Most már értem, a kulturált, értelmes emberek nem szeretik az ilyet.

egyébként értékelem, hogy válaszoltál másodjára is, komolyan, mindig tanul az ember..

2014. febr. 26. 22:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Természetesnek tartom, ha valamire választ adok, akkor megnézem mások mit gondolnak arról.

Nem tudom mennyi iróniát vittél abba, amit írtál most, de, ha komolyan gondolod, akkor tévúton jársz. Ezzel nem mutatsz semmiféle tükröt a jövőbeli társadalomra. Ezeknek a videóknak a megosztásával magadból csinálsz komplett idiótát, mert azt fogják feltételezni rólad, hogy egyet értesz ezen megosztott tartalmak humorával, és téged valóban ez szórakoztat.

2014. febr. 26. 23:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha pedig tükrözni szeretnéd, tehát prezentálni hova fajult a jelen társadalmi norma, trendek, akkor írj egy ezt kifejtő hozzászólást a megosztásaid mellé. Hogy szerinted ez miért van negatív hatással az emberekre, az miért nem vicces, stb stb. Remélem érted.
2014. febr. 26. 23:44
 16/21 A kérdező kommentje:

na igen, világos, ez a hátránya a virtuális beszédnek, hogy nem értik az ember mondandóját, hangulatjelekkel még csak csak lehet fokozni, de számomra az inkább elrontja a lényeget

de ez most tényleg nem vicc, a srác akit fentebb linkeltem már 100.000-en követik youtubeon, azért ez nem kevés szám, nem kevés fiatal tekinti etalonnak ezt a humort, elkeserítő..de ez van, igen hülyén fejezem ki magam, néha megesik az ilyen, ezt a kérdést be is teszem az elcseszett gondolatmenetek tárházába.

2014. febr. 27. 00:09
 17/21 anonim ***** válasza:
engem nagyon meglepett, h hány embernek tetszett ez a video. pedig én könnyen el tudok mosolyodni. ezen nem sikerült.
2014. febr. 27. 03:56
 18/21 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

egy hozzáfűznivaló: a válaszaid alapján értelmes embernek tűnsz. talán nagyon fiatal vagy még, azért vált ki belőled egy ilyen video nevetést. ez nem baj, a nevetés jót tesz.

2014. febr. 27. 03:59
 19/21 A kérdező kommentje:

egyébként a dolognak van némi előzménye, amivel együtt már szinte mindenkinek vicces lenne, de ha valaki egy "b**meg apa ,b**meg fiam" típusú családban nő fel akkor az persze máshogy vélekedik és nem vicces neki..

17-18as

a goodlikeos videó nekem pont nem jött be, túlságosan semmitmondó és üres, csak azért mutattam, hogy létezik a földön egy jó nagy embercsoport akinek ez tetszik és még nagyobb akinek tetszene csak még nem jutott el hozzájuk..igen, a lényeg a vidámság :D

2014. febr. 27. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezen mi a vicces?????
2014. márc. 29. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!