Hogy nézel ki EMO?
Hogy mi, azt nem tudom, nem vagyok emo.
Általában (fiúk és lányok) rózsaszínt hordanak feketével. A fiúk haja hosszú, nagyon érzelmesnek, érzelgősnek vallják magukat. Hajlamosak az öngyilkosságra. Divatosak a pesszimista jelképek, mondatok. A hajviselet kissé extrémen vágott, általában fekete. Alap ruhadarab a tornacipő. 13-16 éves kor között "trendi", utána már gáz ezt a stílust képviselni, mert kinevetnek az emberek (előtte sem kizárt, mert igencsak megosztja a társadalmat az emo stílus kérdése)
Szerintem nem csak az emók járnak fekete rózsaszínbe....énis általában rózsaszín feketébe járok és mégsem vagyok emo....ja meg a fekete haj sem állandó....
szerintem fogalmad sincs mi az az emo kedves 1. válszoló
Utolsonak 100%-ban igaza van =)
A mai TiniDivat, az nem az EMO, hanem a DIVAT EMO!
Szerintem járjatok utána..=))
Én pl imádom öket:$=)
18:44 Hajrá Showder klub :D
Am meg az emosok olyan Thaigetosz-pozitív izék... Mer némelyik mebernek csak elég nagy optimizmussal nevezhető...
Kedves 18:27-es! Első lennék.
De... van némi fogalmam a dologról, elég sokat mozgok 16 év körüliek között... és én se vagyok sokkal több.
Én megpróbáltam általánosítani, úgy, hogy közben nem mondok véleményt (mert az az én dolgom). Nem írtam sehol, hogy csak rózsaszín és feketében járnak, mindegyik fekete hajú és mindegyik kinyiffantja magát.
Itt vagyok én is ellenpéldának: fekete hajam van, járok feketében és rózsaszínben. (De írtam e mellé mást is, nem csak ezeket kell kiragadni!)
De köszönöm az észrevételt. Így elkerülhetőek a veszekedések és a félreértések.
Tehát még egyszer: ÁLTALÁBAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!