KI csatlakozik a seregünkbe?
Figyelt kérdés
Múltkor Chuck Norris látogatott meg, a kezében egy reptoid hullája volt. Chuck azt mondta, hogy annyian vannak, hogy még ő sem képes elbánni velük. Ezért hadsereget szerveztünk.2014. febr. 20. 12:11
11/39 anonim válasza:
Előző vagyok és,bár erős vagyok ellenségem is sok van emiatt.Minden ellenségemnek külön serege van de,ha a egyik összefog a reptoidokkal akkor,együtt megépítenek egy gépet melybe,ha valaki 10 óráig bent marad valaki az elveszi szupererejét vagy,sima emberi erejét és,ne tudjátok meg milyen a szuper erős madpómajzsíelfátioroslángyszuík!
12/39 anonim válasza:
Én nem csatlakozok, de kérdezd meg öket:
A húsvéti nyúl, Ben 10, Optimus Prime, A fogtündér
13/39 anonim válasza:
Pikachu, A badacsonyi görényember.
Elözö voltam
14/39 A kérdező kommentje:
Mindenki fel van véve!!!
Új tag még: Grumpy Cat
2014. febr. 21. 12:53
15/39 anonim válasza:
Öket ajánlom még:
Hulk, Dee Dee, Superman, Gandalf,
16/39 anonim válasza:
Néhányan még érdeklödtek:
Shrek, Bakugan szörny bunyósok, digivégzetesek és digimon szelidítök, Vasember, Yoda
17/39 anonim válasza:
Én is csatlakoznék! Évekig a hátborzongató vadkecskék között nevelkedtem. Azóta már hatalmasat tudod rúgni(a múltkor úgy felrúgtam valakit Salgótarjánban,hogy Kenyában esett le), valamint szarvaim nőttek,amit szúrófegyvernek,valamint emberek felöklelésére lehet használni. Bevesztek?
18/39 anonim válasza:
Vegyetek be engem is !
A szupereröm, hogy a testem egy élö szupravezetö. Alacsony hömérsékleten vezetem az áramot. Jah, és viszonylag okos is vagyok.
Üdv.: Szupraharcos
19/39 A kérdező kommentje:
Menő fel vagytok véve!
2014. febr. 22. 12:23
20/39 anonim válasza:
Ragas Szprum vagyok és,tudom ajánlani fa embert.A képesége az hogy,bármikor át tud alakulmo szilvafává és,bármikor vissza is tud változni.A ereje az hogy,1 óránként a összes szilváját szilvapálinkává alaktija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!