Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Így lehetek autóversenyző?

Így lehetek autóversenyző?

Figyelt kérdés
Voltam olyan madár hogy vettem egy lerugott 1.4 Honda Civicet ami 90 ló, volt gyárilag, most max 75, és állítólag 2 ütemű mert a benzinnel arányosan eszi az olajat is, de félreértés ne legyen, ebből versenyautó lesz. Ha telerakom leddel, teszek bele kék helyzetjelzőt és megvágom a rugót akkor már valahogy kinéz, jöhet a motor: átmenő nagyhang kisteljesítmény nagyfogyasztás sportdob, sportlégszűrő mindenképp, mert nem érdekel hogy a több levegőhöz az ECU által kiszámolt és bejuttatott több benzin levegő keveréket előbb kell meggyújtani nem érdekel, a versenyautók is sokat esznek. Raknék rá egy nagy felnit, mit egyet legalább négyet, nembaj ha nincs szervó, a királyságért meg kell szenvedni. És még egy monszteres tuningmatricát is, had lássa mindenki milyen menő vagyok, hisz a monszter szponzorál. Ja és mindezt apu pénzeli. Egyet már totálkárra raktam egy civicet de akkor még kezdő voltam, most két év után vérprofi vagyok, mert most a másik civic-el évente csak 2-szer fogok árkot, míg ez eddig 5 volt, részegen. Ha összejövünk egy bandába hozzám hasonlóakkal, és én lennék a legkirályabb és a legmenőbb lehetek hivatalos versenyző? A banda neve ez lenne: Hondás Hülyegyerekek Sufnituning Klubbja, lesz egyenmatricánk is.

2014. febr. 9. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak nem értem rá, el kellett mennem gyúrni meg testépítő boltba megvenni a porokat, meg egy másik boltba a potencianövelőkért a porok miatt. Csak valami csíra beállt a rokkant parkolóba és kellett sétálnom vagy 50 métert, utána meg a padka leszakította a spoilert, amikor lejöttem a járdáról, úgyhogy kicsit húzós napom volt. De a lényeg: 28 éves koromig fater Suzukiját használtam, ha kölcsönadta, úgyhogy tudom, mi a különbség egy japán kocsi meg egy BMW között. Hidd el, hogy a kocsim is meg én is felsőbbrendűek vagyunk, mint Te. Ha összefutunk a Tesco előtt, simán csak leütlek, béemvésként ahhoz is jogom van.
2014. febr. 11. 13:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Ne fenyegetőzzé, inkább tanúj faterottó egy kis Suzukis Jappán GTI kultúrát! Csoda hogy leálok egy ijen kreténne vitázni, de látom má majnem akkora kiráj vagy hogy a falaggya a másikat az egyiket meg én. Egy a lényeg, hónap péntek kijösz gyósulunk, azaz én gyósulok te meg kullogsz a kék füstben amit húzok ha lesz pézem olajra, ha nem asse gond, annyival könnyebb az autó. Persze a rendőrök elöt sírni fogok hogy ne büntessenek meg de majd jól letagadom, azt utána meglátod hogy én vagyok a menő a fészbúkon.
2014. febr. 13. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Hú, ez kemény vót öcsém, ha ekkora rajság tuninghondával nyomulni, akkor lecserélem a bömöst. Remélem, én is akkora király leszek egyszer, mint Te. A bömös kulcstartó meg jó lesz a diszkóba pörgetni az ujjamon.
2014. febr. 14. 12:48
 14/17 A kérdező kommentje:

kifogytam a f...ságokból

Döntetlen? XD

2014. febr. 15. 10:49
 15/17 anonim ***** válasza:
OK, én is kifogytam. :)
2014. febr. 17. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:
kiviktuning rulez! fluortomi sapkát ne felejtsd! az a kivik kettegolf tuning kelléke !!!!!
2014. máj. 3. 09:02
 17/17 A kérdező kommentje:
spricc2: láttam már egy-két kérdésben humoros tuningmatyihülyegyereket fikázó "kivikes" válaszod, te is király vagy :D
2014. máj. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!