Mi az az Internet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 14:57
1/11 anonim válasza:
Honnan tudjam?
google a barátod és viki a barátnéd
2/11 anonim válasza:
Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: ’hálózatok hálózata’. Az egész világot körülölelő számítógép-hálózat, hatalmas rendszer, amely számítógép-hálózatokat fog össze. Ennek eredménye egyfajta kibertér, amely a valódi világ mellett alternatív teret biztosít. Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani.
3/11 A kérdező kommentje:
értem,de egy kicsit homályos..
2009. dec. 7. 16:28
4/11 anonim válasza:
Internet = világháló b+ xD
NEM pókháló! Világháló... (:
5/11 anonim válasza:
A pók hálója idegen nyelven há
ezt nem tudod?
7/11 anonim válasza:
meghatározhatatlan algebrai kifejezés.Valahol a kovalens kötés és az egyenletesen gyorsuló mozgás között definiálnám.remélem segítettem ;)
xD
8/11 anonim válasza:
ööö?
nem tudom de biztos olyan mint az Interspar
mert az is így kezdődik xd
9/11 anonim válasza:
Az internet az maga a kommunizmus. Ha valami bekerül a rendszerbe,az már gyakorlatilag köztulajdon! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!