Na ehhez mit szóltok szkeptikusok?
Figyelt kérdés
Állítólag léteznek emberek. A NASA mindent bevallott. Na erre varrjatok gombot!2014. jan. 28. 17:19
1/12 anonim válasza:
Én elhiszem. Vártam már. Bontunk együtt pezsgót?
2/12 anonim válasza:
Márpedig emberek nem léteznek! Ha bizonyítani akarod, linkelj be egy videót, ahol tisztán látszik, hogy egy ember van benne, és ne pedig csak ilyen ufók által hamisított, homályos videókat.
4/12 anonim válasza:
A bolygónkon léteznek..vagy más bolygóra érted?
5/12 anonim válasza:
A bolygónkon.
Sokat nem ismerek egyébként.
7/12 Passiflora válasza:
Engem egyáltalán nem lep meg. Annyira jól működik a hatodik érzékem, hogy igazából már régóta sejtettem, hogy itt vannak köztünk.
8/12 Passiflora válasza:
Meg még azt szólom hozzá, hogy a kérdező milyen rendes, hogy nem úgy írta a megszólítást, hogy "szkeptikuskáim"! :-)
9/12 anonim válasza:
Tudom, hogy te, egy sunyi reoptoid vagy, de ennyire... . Ez már, több a sokknál! :D
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!