Mi a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolának az OM azonosítója?
Szerintem keresd meg HArry Pottert, és kérjél segítséget, vagy felvételi nélkül utazz oda, 9és3/4. Vágány, aztán hívd a 112-t ha nem sikerül átjutnod a falon xdxd
Feldobtad a napom!
Nem létezik, hogy vannak ilyen buta emberek!!! Hogy akarsz így bejutni a Roxfortba??!
Üsd be, hogy Roxfort OM azonosító és menj rá a suli honlapjára, ott majd megtalálod. A Mardekárba vagy a Griffendélbe akarsz kerülni?? Én a Mardekárba, mert a nyíltnapon úgy hallottam, hogy Piton a legjobb tanár.
6. válaszoló: Harry Potter? Az a varázsló, aki legyőzte Voldemortot? Szerintem jobban tisztelik, mint amennyire megérdemelné, ráadásul elég nagy a szája, tőle ugyan nem kérek segítséget.
7. válaszoló: Műszaki analfabéta vagyok, és nem találom a Roxfort honlapját, segítenél? Amúgy én a Hollóhátba szeretnék, kerülni, azt hallottam, oda az igazán tehetségesek járnak. És milyen volt a nyílt nap? Én csak a Beauxbatons nyílt napján voltam, de az alapján nem volt valami szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!