Isten teremtette a gyakorikerdesek.hu-t?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 20:50
2/8 anonim válasza:
hát.. nemtudom xD
de a kérdésed vicces.. :D
3/8 anonim válasza:
Nem, ez az oldal egy kibernetikus mikroorganizmus. NEM LEHET MEGÁLLíTANI! Folyamatosan növekszik! 2012 végére pedig már annyi kérdés és válasz fog itt összegyülni hogy az internet nem bírja el. Ekkor megtörik a tér idő kontínum. (bár Chuck Norris majdnem megállítja) de bekövetkezik a világvége.
5/8 anonim válasza:
Úristen de buták vagytok...nem tudjátok, hogy Chuck Norris teremtette?
6/8 anonim válasza:
És akkor Chuck Norrist ki teremtette? :O
7/8 anonim válasza:
Neeem-neem, Chuck Norris maga az Önvaló, személyesen. Tőle tudom. Neeem, ettől a marhától itt.
8/8 anonim válasza:
ez hülyeség,hogy Isten teremtette a gyakorikérdések.hu-t.én nem emlékszem,hogy csináltam volna valaha is ilyen oldalt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!