Milyen hülye beszólást kapatatok szüleitektől? =DD
nekem:
olyan fájdalmas szűz mária nézésed van.
Apám így káromkodik:A Mári f.szát!
Megmég egypár beszólás,nem a szüleimtől(muszáj leírnom):
Osztályfőnököm:"Na,hideg van a vécébe?"
Osztályfőnököm megint:"Visszaadom a bugyidat!"(ezt arra a papírtartós zacskóra mondta)
Osztályfőnököm ismét(bioszon):Olyan kicsi banánok is vannak!
Osztálytársam fizika-doga előtt:
Mit írjak rá először?
Tanár:
Azt,amiben biztos vagy.
Osztálytársam:
Jó,akkor felírom a nevemet.
XDXD de a kérdezői volt a csúcs..meg egypáron jókat röhögtem..:D
apám: "Jó a hajad elestél??" vagy épp amikor fodrásztól jövök: "Fodrásznál voltál?? -Igen- És mikor fejezi be?" meg ez a "Kérsz pénzt?? -Igen- Akkor kérjél nekem is!"
Anyám volt kedves amikor megszülettem... Elmesélte, hogy amikor először meglátott máz meg minden nélkül tisztán, felkiáltott és azt mondta :"Jaj istenem!! Pont olyan csúnya mint a nagyapja!" Ezért a mai napig haragszok rá.. xD De legalább kicsi ként voltam csúnya nagyként pedig szép.. :D XD
nem vagyok a porbafingó haverod:D:D:D
ezt most muszáj leírnom bocsi:D
kimostam az alsó neműimet, és kiteregettem őket, de az egyik nem akart megszáradni, ezért kiraktam a teraszon lévő szárítóra.másnap kérdezem anyut merre van a bugyim. Erre elkezd velem ordítozni,hogy mért nem mondta, hogy az az enyém, mert felvitte a szomszédnak, mert azt hitte, hogy tőlük esett le:D
Nekem apum ma pucolt este narancsot és nehezen bírta szétszedni.
Bejön vele a szobába és elkezdi:
Ezt a narancsot olyan nehéz volt szétszedni,mint a g*cis bugyit.
Ezután körülbelül fejreálltam a röhögéstől.. :D
nekem apám mindig azt mondta,ha belefulladok a körösbe,agyon ver!ha cifrán öltöztem,úgy néztem ki mint aki jön oszt közbe megy.anno mindig kint beszélgetett a szomszéddal az utcán.mikor mentem el gyalog utánam kiabált hogy menjek vissza.na én kiakadtam (kb 300m-re voltam).de visszagyalogoltam mert nem akartam kapni.erre ő:nézd meg hogy mész ott a járdán!!!:-D
és ennek mindig bedőltem.meg volt hogy bicajjal mentem ,visszahívott és közölte hogy hogy nézzem meg hogy ülök a biciklin.meg hogy kint a külsőm nem vettem észre????
de nekem is volt ám:
apámnak volt egy svájci sapkája,általában hordta.egyszer jött a szomszéd.kérdi:apád itthon van???mondom én:igen,hátul a disznóknál.de menjen nyugodtan feri bácsi,meg fogja ismerni mert sapka van rajta!!!!persze nevetett de beárult.
a párom mamája meg mindig azt mondja a páromnak hogy ha csinál valamit:hogy járjál úgy mint a mi macskánk!
egyszer megkérdeztem hogy járt a macska.
mire a válasz:odacsukta a farkát az ajtó!:_D
Szia.
Ez lehet, hogy nem számít beszólásnak, de azért leírom.
Anyukám nem nagyon ért a mobiltelefonokhoz. Csak arra használja, hogy telefonál, de SMS-t nagyon ritkán ír.
Nem tudja, hol vannak az ékezetes betűk meg a mondatvégi írásjelek (pont, felkiáltójel, kérdőjel), így, hát, odaírja betűvel a drága, hogy "FELKIALTOJEL"!:-)
Konkrét példa:
"MIKOR JOSSZ HAZA KERDOJEL"
Hát, nem aranyos?:-)
Bekelett egyszer venni a gyógyszeremet és anyukám : Ádám, kapd be
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!