Ha sok kérdésre nem kapok itt választ, az azt jelenti, hogy okosabb vagyok az átlagnál?
Figyelt kérdés
A kérdések nem túl bonyolultak, és világosan vannak megfogalmazva, mégsem kapok 1 választ sem, főleg a fontos kérdésekre. Ti is így vagytok ezzel?2009. dec. 2. 16:08
1/5 anonim válasza:
hát okosabb nem vagy, csak olyan okos vagy mint a többiek, mert ha te is feltetted a kérdést akkor te sem tudod rá a választ és az hogy feltudsz tenni egy kérdést amire nem tudnak válaszolni az még nem jogosít fel arra hogy okosnak gondold magad :)
2/5 anonim válasza:
Elég hülyeség, ha ez jutott eszébe a megválaszolatlan kérdéseiről... Hülyék a kérdéseid szerintem.
3/5 anonim válasza:
Ezen kérdésedből ítélve a válasz: nem. Egyrészt: Te sem tudod a választ, ígyhát nem vagy okosabb, mint az itt lévők bármelyike. Másrészt: lehet, hogy neked rettenetesen fontos egy kérdés, de mást nem érdekel, vagy pl nagyon egy témára specializálódott (egy alaptudásnál többet igénylő) kérdést teszel fel ne csodálkozz! Itt sem mindenhatók/tudók a válaszolók! Emellett, meg jó lenne, ha láthatnám mik azok a megválaszolatlan kérdések, mert lehet, hogy a "nem túl bonyolult" kérdéseid mégis csak rosszul vannak megfogalmazva...
4/5 A kérdező kommentje:
Ez az, nekem egy olyan oldal kéne,ahol a nem gyakori, hanem a speciális kérdések szerepelhetnének, amihez valamiféle tudás is kell, mert az alap dolgokról meg tudom kérdezni a családot vagy szomszédot is vagy rá keresek a google-ban, azt minek itt feltenni?
2009. dec. 3. 10:28
5/5 anonim válasza:
Regina rajta van a Facebookon akit érdekel jelölje be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!