Kinyitottam a csomagtartót és. -?
örülj neki. Én hajnalban mentem melózni, kinyitom a kocsiajtót, és nincs benne semmi. Még az ülés sem.
Szóval jól jártál. (amúgy igaz)
és retro mix megy ám hoppE!!! és. most jön a rexfrién h ttarbanton szálli gyorabbn amitn a tövög és húdeklafa! najo bazotgatnak nem ghgynak cetleni
PADÖD IIS MEGY!
Kinyitom a csomagtartót, és előveszem a fecskendőt. Ez az első, hogy altatni megyek egy házhoz.
Az éjszaka sötétsége már nem ijeszt meg. Megszoktam. Most valahogy mégis furcsa érzés fog el, körülnézek, nem figyel-e valaki.
Fontos szabály, hogy ha nem látsz senkit, akkor is úgy kell mozognod, mintha tudnád, hogy valaki csak azt várja, hogy egy szokatlan mozdulatot tégy. Mert lehet, hogy egy ébren maradt lakó a szemközti házból éppen az ablakban dohányzik... és akkor véged.
Fél óra telt el azzal, hogy sétáltam egyet az utcában, körülnézni. Nem tapasztaltam semmi szokatlant. Megkezdem a már rutinszerűvé vált műveletet: kalapot, kesztyűt fel, a gyilkos tárgyat biztos helyre tenni, erre egy fecskendő esetén a ballonkabát belső zsebe bizonyul a legjobbnak.
Közelebb sétálok a házhoz, egészen közel. Várok. Mozdulatlanul. Negyed órát. Ilyenkor az ember leginkább a fülére hagyatkozik. Semmi mozgás, lehet kezdeni.
A kiskapu nyitva. Szokatlan. A fal mellett végigmegyek a sarokig. Vigyázni kell, hogy hova lép az ember, de szerencsére a szemem már kezdi megszokni a gyenge fényviszonyokat. A bejárati ajtóhoz érkezem. A kulcs
pontosan passzolt a zárba, Freddy jó munkát végzett.
Az ajtót hirtelen mozdulattal kell kinyitni, akkor nem nyikorog, az ablakok csukva, tehát huzatot sem csinálok.
Belépek, az ajtót gyorsan becsukom, majd lélegzetemet visszatartva fülelek, vajon valaki felfigyelt-e a kilincs
kattanására.
A folyosóról nyíló összes ajtó be van csukva, ha valaki kinyitja az egyiket, rögtön észreveszem. Ez a gondolat egy kicsit megnyugtat, van egy kis időm gondolkodni: A folyosón szőnyeg, legalább nem hallatszanak majd
a lépteim. A legtávolabbi ajtóig kell elsurrannom, az Dilotti szobája. Ha sikerül észrevétlenül bejutni, akkor jön még csak a neheze: pontosan kell eltalálni a vénát, és a szert azonnal belenyomni, mindet. Természetesen
fel fog ébredni, de az altató három másodpercen belül hatni kezd, a hatodik másodperc végére leáll a légzés, majd a szívdobogás. Gondolom mellette fekszik a felesége, a gyerekek meg a másik szobában.
Egy kicsit felébred bennem a lelkiismeret, de mondták Mordoe-ék, hogy az első mindenkinél ilyen. Meg amúgy is muszáj megcsinálnom, csak így tartozhatok közéjük. Ez most az életemben a legfontosabb dolog. Tehát indulás.
A belső zsebből előveszem a tárgyat, leveszem a védőanyagot, előkészítem, elindulok. Az ajtóhoz érkezem, lassan lenyomom a kilincset és benyitok. Az első, amit megpillantok, egy éjjeliszekrény, rajta egy szemüveg. Mellette a franciaágy, azon Dilotti és a felesége, alszanak. Mélyen alszanak. Látszik a mellkasuk mozgásán. Számítottam rá, hogy Dilotti a feleségével lesz, de zavarodottságában a nő sem tud majd mit tenni. Kezdek egyre izgatottabb lenni. Dilotti felsőteste meztelen, ez
nagy szerencse. Közelebb lépek, úgy tűnik, minden rendben, már szinte érzem a pénz súlyát a zsebemben, amit a melóért kapok majd. Letérdelek az ágy mellé, közben félretolom az útból a papucsokat. De várjunk csak! Itt
három pár papucs van! Hirtelen a hátsó sarok felé nézek, ott egy kis ágy, benne fekszik egy gyerek, Dilotti egyik lánya. Nyitva a szeme. A rémülettől nem mer sikítani, de még mozdulni sem.
én is láttam ezt a hirdetést! naggyon rossz! azt hittem először, hogy legalább lesz benne valami...kiábrándultam...:(
hűha! ezmeg mi volt (utolsó?)??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!