Emlékeztek még Cukira?
2013. dec. 27. 02:48
21/47 piriiiiii válasza:
Azért szokták törölni az ilyen kérdéseket, sőt, néha a kérdezőt is, merthogy ez az oldal nem társkereső, meg csevegő oldal...
22/47 anonim válasza:
23/47 anonim válasza:
Asszem most megyek lefeküdni aludni.
24/47 anonim válasza:
25/47 A kérdező kommentje:
:( Miért, én komolyan kérdeztem. Eszembe jutott még anno milyen nagy 'sláger' volt és kíváncsi voltam ki emlékszik rá. :D Arról én nem tehetek hogy nem a kérdésre válaszoltatok. :D
2013. dec. 27. 03:26
26/47 Mátranováki Fényevő válasza:
Gyerekek, én már sírok.. xD
Ha törölnének reggelre, majd meséljétek el a gyerekeimnek, mi volt itt! :( (Még nincs egy se és nem tudom, mi volt itt, de azért meséljétek el!)
27/47 anonim válasza:
Végre. =w= Köszönöm, megmentetted az életem. (legalábbis az agyam épségét)
28/47 anonim válasza:
Dede válaszoltunk, hogy mi kikre emlékezünk. :D
29/47 A kérdező kommentje:
Hát akkor szerintem nincs semmi baj a kérdéssel, és köszöntem a hasznos válaszokat. :))
2013. dec. 27. 03:28
30/47 A kérdező kommentje:
Most elnézve a kategóriákat, lehet hogy a Szórakozás -> Sztárok, bulvár-ba kellett volna tennem?? Ha igen, akkor megköszönném ha átraknák. :D
2013. dec. 27. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!