Ma egy idős ember azt találta nekem mondani, hogy "Szeresd felebarátodad, miképpen a palacsintát is szereted! ", de én nem szeretem a palacsintát. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 09:37
1/6 A kérdező kommentje:
ja, és természetesen nem elírás, ő is d-vel mondta :D
2013. dec. 20. 09:37
2/6 anonim válasza:
nagyon gyorsan ez az izé akit láttál egy akkár mi aki megátkozott téged egyél gyorsan palacsintát 10másodperced van !!! ha nem teszedmeg te is olyan leszel !!
3/6 anonim válasza:
A felepalancsintát sem szereted?
4/6 A kérdező kommentje:
hát ha a felepalacsinta másnéven pala, akkor lehet megkóstolom, de csak ha azbesztmentes, mert ugye az azbeszt nem finom.
2013. dec. 20. 09:59
5/6 szántóvető válasza:
öld+ a bácsit aztán kínáld meg palacsintával.ha elfogadja akkor minden rendben,már nem haragszik rád.
6/6 anonim válasza:
a csintalant mindenki szereti ;)
(ajánlom figyelmedbe az üvegtigris 2 című filmet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!