Ki tud vicces híreket mesélni?
Saját sztori is lehet?
Mert sokszor beégtem mostanában:D
Ezt már régebben hallottam a rádióban, de igaz történet:
Amerikában egy fickó ült otthon a WC-n és a nagydolgát végezte. Közben dohányzott. Amikor végzett és fel akart állni, bedobta maga mögé a csikket a WC-be. Csakhogy nem tudta, hogy a felesége előzőleg vmi rovarirtó vegyszert öntött bele, ami nem volt lehúzva. Az rögtön berobbant. A fickónak csúnyán leégett a s...gge. Mentőt kellett hozzá hívni. A mentősök viszont olyan röhögőgörcsöt kaptak meghallván az esetet, hogy kifelé menet elejtették a hordágyat a lépcsőn. A pasasnak így még a keze is eltört aztán. :D
én nem tudom, hogy igaz-e, de régebben hallottam:
egy csávó betette a macskáját a mikróba (nem tudom, hogy miért). a macska persze megdöglött. A hapsi visszavitte a mikrót, mert a macska megdöglött benne, a mikrósok meg nem akarták visszavenni, mert minek volt olyan hülye, hogy beletegye a cicát. A csávó meg beperelte a mikrósokat, hogy nem írták rá a dobozra, hogy macskát nem lehet beletenni. Ami a legviccesebb, megnyerte a pert..
Az utolsó egyáltalán nem vicces..
Én ma olvastam, hogy egy betörőt a ház mosdójába zárkózva kaptak el. Vagy másfél órát ült ott, nem tudott kijönni, mert hasmenése volt.. Most gondolj bele (:
egyszer bemondták a tv-ben, h két autó összeütközött, és hat halott fekszik az úton.
később kiderült, h nem halt meg a balesetben senki, csak az egyik autó, amelyik ütközött, halottszállító volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!