Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki tud vicces híreket mesélni?

Ki tud vicces híreket mesélni?

Figyelt kérdés
Kíváncs lennék pár jópofa hírre. Szóval ha tudsz valami érdekes vagy vicces történetet ( lehet híradóból, újságból vagy csak a szomszédtól) akkor írd le.
2009. nov. 24. 20:39
1 2
 1/15 Sexylady ***** válasza:
100%
a pápa által kiadott cd, ami egyházi énekeket tartalmaz, 3. lett a rolling stons c rockújság olasz listáján=D
2009. nov. 24. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját sztori is lehet?

Mert sokszor beégtem mostanában:D

2009. nov. 24. 20:58
 3/15 A kérdező kommentje:
persze lehet saját is, de lehet komoly hír is. ( talán a hír valamivel jobb) de szívesen várom a személyes sztorikat :)
2009. nov. 24. 21:22
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
1. xD
2009. nov. 24. 22:48
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Ezt már régebben hallottam a rádióban, de igaz történet:

Amerikában egy fickó ült otthon a WC-n és a nagydolgát végezte. Közben dohányzott. Amikor végzett és fel akart állni, bedobta maga mögé a csikket a WC-be. Csakhogy nem tudta, hogy a felesége előzőleg vmi rovarirtó vegyszert öntött bele, ami nem volt lehúzva. Az rögtön berobbant. A fickónak csúnyán leégett a s...gge. Mentőt kellett hozzá hívni. A mentősök viszont olyan röhögőgörcsöt kaptak meghallván az esetet, hogy kifelé menet elejtették a hordágyat a lépcsőn. A pasasnak így még a keze is eltört aztán. :D

2009. nov. 25. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

én nem tudom, hogy igaz-e, de régebben hallottam:

egy csávó betette a macskáját a mikróba (nem tudom, hogy miért). a macska persze megdöglött. A hapsi visszavitte a mikrót, mert a macska megdöglött benne, a mikrósok meg nem akarták visszavenni, mert minek volt olyan hülye, hogy beletegye a cicát. A csávó meg beperelte a mikrósokat, hogy nem írták rá a dobozra, hogy macskát nem lehet beletenni. Ami a legviccesebb, megnyerte a pert..

2009. nov. 25. 17:30
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Az utolsó egyáltalán nem vicces..

Én ma olvastam, hogy egy betörőt a ház mosdójába zárkózva kaptak el. Vagy másfél órát ült ott, nem tudott kijönni, mert hasmenése volt.. Most gondolj bele (:

2009. nov. 25. 22:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

egyszer bemondták a tv-ben, h két autó összeütközött, és hat halott fekszik az úton.

később kiderült, h nem halt meg a balesetben senki, csak az egyik autó, amelyik ütközött, halottszállító volt.

2009. nov. 26. 21:13
 9/15 A kérdező kommentje:
lol. A macskásnak üzenem, hogy ez egy elhíresült amerikai történet. Valóban megtörtént, de direkt csinálta a pénzért. Különben több millió DOLLÁRT vitt haza. Várom a további híreket...
2009. dec. 1. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Állitólag egy 13 éves lány megölte a macskáját, azzal az a mentséggel, hogy a Hunyadi Mátyás reinkarnálódott formában él testében.A lány ördögi kegyetlenséggel csapott le a szerintünk ártalmatlan áldozatára a "barbie" márkáju ollóva zajlott a kegyetlen büncselekmény. A lány mentségül azt mondta "Láttam a macskámat amint 50centre rázza a seggét, és azt mondja én vagyok Hunyadi Mátyás." A lányt ezért halálos itéletet szabtak rá egy USA-i fegyházban, a kiskorú hölgy kivégzése után körmei titokzatos körülmények közt sziv alakúra változtak.Ami ténylegessen megdöbbentő jelenség volt hogy holtan énekelte az AFC-Rossz útra tévedtem cimü dalt, és amint befejezte szivverése leállt és semilyen életjelet nem észleltek.A fiatal lány elme állapotát még mindig balladai homály fedi.
2009. dec. 2. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!