Mondanátok valami agybeteg témát amiről jól elehet beszélgetni 1 hasonlóan agybeteg lánnyal?
Figyelt kérdés
De perverz azér ne legyen ! :D2009. nov. 22. 21:36
2/10 anonim válasza:
miért haltak ki a növény evő velocy raptorok...ha válaszolni sem tud rá,akkor a csaj agyilag halott:D
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, elsütöm őket :D
2009. nov. 22. 22:15
4/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle h tudta-e h idén szilveszter péntek 13-ra esik:D
5/10 anonim válasza:
kérdezd meg ,hogy mikor volt a 48-as szabadságharc...
6/10 anonim válasza:
adj neki jotanácsokat..mittudomén....semmiáron ne szagolgasd egy kemoterápiára járó cigány nö haját miközben egy kutya rágcsálja a kisujjadat... vagy vmi ijesmi..engem mindig hülyének néznek aztán pattintanakxDcsak csak visszavágnak vmi ojat hogy ugy kell összevakarnom magam a padlorolxD
7/10 anonim válasza:
nézz sok puruttyát, ha tényleg igazi agybeteg témákra vágysz.
8/10 anonim válasza:
egyet értek az előzővel, puruttya blog/extrém/bizarr :D :D
de beszélgethettek akár arról is h kinek fájna jobban ha egy 5kg-s kalapáccsal agyonütnétek a szomszédomat ^^
9/10 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés: Miért kell agybeteg téma egy agybeteg lányhoz? Szerintem, meg pont, hogy más témáról kellene beszélgetni vele.
Ha komolytalan: no comment
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Miért kéne más témáról beszélni vele ?
Pont azért csíp engem mert jó a humorom és mindig megröhögtetem. Nem hiszem hogy lenne értelme komolyabb dologról beszélni vele egyenlőre !
2009. nov. 29. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!