Veletek milyen vicces dolog történt az iskolában (aranyköpés, stb. )?
Most én is írok egyet.
Egyik osztálytársam azt írta a földrajz dolgozatába, hogy a Finnországban mindennek az alapja a Skandináv-hegység. :D
Itt egy másik.
Ezt én mondtam.
Egyik magyarórán osztálytársammal boncolgattuk a tanárnőnkkel, hogy a tanárnő(aki az ofőnk is), hogy a következő dolgozatot milyen lapra nyomtassa. Osztálytársam a színes kartonpapírt mondta, majd jöttem én. Hirtelen nem jutott eszembe a szó, megpróbáltam körbeírni a következőképp: Vékony, gyűrött színes papír. Majd megpróbáltam kimondani a papír nevét: KREOL papír (krepp papír helyett). Mindenki nevetett, azóta is előszokott kerülni néha, pedig tavaly történt.
A másikat osztályfőnököm (magyartanárom) hozta össze magyarórán. Verset kellett felmondani.
- Egyik osztálytársam mondja a címét: Petőfi Sándor, Szeptember végén.
- Osztályfőnököm (félrehallotta és a következő kérdezte tágra nyílt szemmel: Tessék? Mi az a MESE CD??
Mindenki nevetett, és vagy 10-en mondták kórusbán, hogy: Petőfi Sándor, Szeptember végén. (Ugyanis osztálytársam jól mondta a címet.)
Azóta akárhányszor félrehall valamit a tanárnő, szállóigeként felidézzük neki a "Mese CD" kifejezést. :)
Várok még aranyköpéseket és egyebeket! :)
Az eddigi válaszolóknak ment a zöld pacsi! :)
Valahol történt, hogy szóbeli felelés volt, és az 16-18. századi Európáról volt szó.
A felelő egy kukkot nem tanult rá, és súgták neki, hogy a jakobinusok. Erre ő: A japán kubikusok
Szárölelő növény helyett azt olvasta egy ismerősöm, hogy sz*rölelő növény.
#6 Nem vicces....
+ kamu
Fizikán előttem ülő gyereknek kapucnis pulcsia volt és a nyakába akasztottam egy papírlapot amin az állt, hogy "temess el élve" és a hátam mögött ülők röhögtek és kaptam egy egyest mert vicces voltam.
A centripetális gyorsulást vettük és (minden órán dobálom a tollat és ebből minden tanár problémát csinál), hogy szemléltesse elővesz egy
egy poharat madzagokra kötve elővette (egyik osztálytársam
megszólal, hogy " Szájkosár!" fizikatanár - "Azt majd a következő órán szemléltetheti." Kihív a tanár. Az egész osztály röhög. Kimegyek. A tanár addig megtölti a poharat félig. Megkérdezi, hogy meg tudom forgatni, úgy, hogy elég gyors legyen ahhoz, hogy bennemaradjon a víz? Mondom - "Persze!" A tanár kimegy a teremből. Visszales az ajtónál. Megpörgetem. Kábé 15 másodpercig megy rendesen. Utána BUMM!! -- B.a.s.z.k.i!! Eltaláltam a tanári asztalt, a széle letört ( a tanári asztalnak). A víz ki a padlóra....
Remélem elolvasták
És köszönöm a figyelmet
#6-os picit valószínűtlen (piros mancs, sajnálom). :(
#7-es és #8-as IMÁDTAM (zöld kéz), a vízkifröccsenős a kedvencem! Várom még az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!