Volna valami jó kvánságotok a számomra?
Basszon meg egy talicska majom!:D
Kapd meg azt az ajandekot karacsonyra amire vagytal!!!!
Amikor a férjem azt szokta nekem mondani,hogy basszon meg egy talicska majom azt szoktam neki mondani,hogy ülj be egy talicskába mert majomnak már majom vagy......
Neked kérdező:jó kívánságot ismeretlenül írni nem tudok,de ezektől hátha felvidulsz:
Aki azt akarja, hogy mindenki szeresse, sokat kell hazudnia. (ismeretlen)
Beraktam a mélyhűtőbe a 2 literes gyömbért. Nos, most van egy 2 kilós nyalókám. (ismeretlen)
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Alapjában véve a feleségem éretlen volt. Ülök békésen a kádban, ő meg bejön és elsüllyeszti a kishajóimat. (Woody Allen)
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat! (ismeretlen)
Ellenzem a párbajokat. Ha engem hívna ki valaki, akkor kedvesen és megbocsátóan megfognám a kezét, elvinném egy csendes helyre és megölném. (Mark Twain)
A jövő gyárának csak két alkalmazottja lesz: egy ember és egy kutya.
Egyszer az agyára mentem valakinek - két napig súrolták a vért a kocsimról.
Az asszony mindig arról panaszkodik, hogy nem figyelek rá. Vagy valami hasonló… (ismeretlen)
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot? (ismeretlen)
Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekről. (Henny Youngman)
A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber. (ismeretlen)
Az ember dolga az lesz, hogy etesse a kutyát, a kutyáé pedig az, hogy ne engedje az embert hozzányúlni a berendezésekhez. (Warren Bennis)
Kérjük azokat a dolgozókat, akik hozzátartozóik temetésére szeretnének elkéredzkedni, hogy szóljanak legkésőbb a meccs előtti napon… (ismeretlen)
Mindig van két lehetőség. Vagy nincs. (ismeretlen)
Ne bánkódj, ha gondjaid vannak a matematikával, biztosíthatlak, az enyémek sokkal nagyobbak. (Albert Einstein)
A szépség belülről fakad. (Hasfelmetsző Jack)
Olyan jó volt látni, mikor a főnököm kigördült a harmadik új BMW-jével. Tudom, hogy milyen keményen megdolgoztam érte! (ismeretlen)
Minden nő olyan szép, mint egy földre esett angyal, csak az a baj, hogy némelyik az arcára esett. (ismeretlen)
Szerintem minden ember értelmes, aki egyetért velem.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása…
…és Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete!!!
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
Nem értem, miért nem tudnak a zsidók és az arabok leülni és jó keresztények módjára rendezni ezt az ügyet.
Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy megettük az utolsó kannibált!
Korán keltem. Hol az arany?
Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!