Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Volna valami jó kvánságotok a...

Volna valami jó kvánságotok a számomra?

Figyelt kérdés
kicsit depis napjaim vannak!
2009. nov. 22. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Basszon meg egy talicska majom!:D

Kapd meg azt az ajandekot karacsonyra amire vagytal!!!!

2009. nov. 22. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
kapd el a h1n1 et
2009. nov. 22. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Amikor a férjem azt szokta nekem mondani,hogy basszon meg egy talicska majom azt szoktam neki mondani,hogy ülj be egy talicskába mert majomnak már majom vagy......

Neked kérdező:jó kívánságot ismeretlenül írni nem tudok,de ezektől hátha felvidulsz:

Aki azt akarja, hogy mindenki szeresse, sokat kell hazudnia. (ismeretlen)

Beraktam a mélyhűtőbe a 2 literes gyömbért. Nos, most van egy 2 kilós nyalókám. (ismeretlen)

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Alapjában véve a feleségem éretlen volt. Ülök békésen a kádban, ő meg bejön és elsüllyeszti a kishajóimat. (Woody Allen)

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat! (ismeretlen)

Ellenzem a párbajokat. Ha engem hívna ki valaki, akkor kedvesen és megbocsátóan megfognám a kezét, elvinném egy csendes helyre és megölném. (Mark Twain)

A jövő gyárának csak két alkalmazottja lesz: egy ember és egy kutya.

Egyszer az agyára mentem valakinek - két napig súrolták a vért a kocsimról.

Az asszony mindig arról panaszkodik, hogy nem figyelek rá. Vagy valami hasonló… (ismeretlen)

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot? (ismeretlen)

Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekről. (Henny Youngman)

A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber. (ismeretlen)

Az ember dolga az lesz, hogy etesse a kutyát, a kutyáé pedig az, hogy ne engedje az embert hozzányúlni a berendezésekhez. (Warren Bennis)

Kérjük azokat a dolgozókat, akik hozzátartozóik temetésére szeretnének elkéredzkedni, hogy szóljanak legkésőbb a meccs előtti napon… (ismeretlen)

Mindig van két lehetőség. Vagy nincs. (ismeretlen)

Ne bánkódj, ha gondjaid vannak a matematikával, biztosíthatlak, az enyémek sokkal nagyobbak. (Albert Einstein)

A szépség belülről fakad. (Hasfelmetsző Jack)

Olyan jó volt látni, mikor a főnököm kigördült a harmadik új BMW-jével. Tudom, hogy milyen keményen megdolgoztam érte! (ismeretlen)

Minden nő olyan szép, mint egy földre esett angyal, csak az a baj, hogy némelyik az arcára esett. (ismeretlen)

Szerintem minden ember értelmes, aki egyetért velem.

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása…

…és Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete!!!

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

Nem értem, miért nem tudnak a zsidók és az arabok leülni és jó keresztények módjára rendezni ezt az ügyet.

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy megettük az utolsó kannibált!

Korán keltem. Hol az arany?

Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?

A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

2009. nov. 22. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
All you need is love xD Csak nem csaj vagy?
2009. nov. 22. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
szereted a csokit? egyesek tudni vélik, hogy egy átlagos tábla csokoládéba legalább nyolc bogár lába van beleöntve
2009. nov. 22. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
ezért írtad ezt a humor részbe? Na szép... Okés legyenek depis napjaid, de ne hetek. Néha nekem is van béna napom.
2009. nov. 24. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!