Ha én vagyok én, és te vagy te, akkor?
Figyelt kérdés
Egy fekete lyuk kvantummechanikájának a gyökből vont meteor négyzete egyenlő a Cirmi mínusz gépzsírral?2009. nov. 21. 09:40
1/11 anonim válasza:
A gépzsírnak mi köze van a kérdésedhez?
Egyébként fekete vagyok, kösz jól van a lyukam, a macskámat meg Cirminek hívják:)
A gyököddel nem tudok mit kezdenei:(
2/11 anonim válasza:
igen az = puruttya, De csak ha Cirmi+Turul úr - gépzsír
3/11 A kérdező kommentje:
Oh, akkor hibás a műveletem :( Pedig oly sokat dolgoztam rajta. Annyira kiszáradt a kezem, hogy gépzsírral kellett kenegetnem :(
2009. nov. 21. 10:13
5/11 anonim válasza:
fatal error, pedobear komponens kimaradt
6/11 A kérdező kommentje:
Júj és Cyanide & Happiness is. Franc! Újra kell ezt gondolnom. Segítetek?
2009. nov. 21. 19:59
7/11 anonim válasza:
Ne zavarjon de a feketelyuk egy szingularitásba zuhant test ahol akvantummechanika nem is érvényes. Erre rábasztál!
Te megbasztad a Cirmit?! Macskabaszó... a Cirmi-gépzsír művelet csak akkor elvégezhető, ha már egyszer raktál belé' gépzsírt!
8/11 anonim válasza:
Biszem-baszós-lófaszkuglóf! Ezt ki írja ez a segg oldal, bezzeg a b*zit ki kell csillagozni!
9/11 anonim válasza:
najó erre nem tudok gombot varrni...jellemeznéd nekem a szinguláris kontinuitás társadalomra gyakorolt hatásait a XIX. században ? XD
10/11 anonim válasza:
TI MIND SEGGHÜLYÉK VAGYTOK!!! Mert: Ha a feketelyukból kivonod az ohm törvényében szereplő ellenálást megkapod ugye a gépzsírt és gépzsír hogy lenne egyenlő cirmivel?!?! Gépzsír a másodikon - specifikációs dezifrekventált mélytengeri önytöm-pöntyöm= a shake it pistivel shake it pisti + misi = cirmi ENNYI NOOBOK!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!