És, engem ki szeret? *-*
Figyelt kérdés
Itt már mindenki 'szeret' mindenkit... :D xD
Engem is szeressetek! xD
13/Ł
2009. nov. 20. 09:15
11/26 A kérdező kommentje:
18:31 =) Igen xD
2010. júl. 12. 18:57
13/26 anonim válasza:
Oké, ha ettől boldog leszel, akkor szeretlek!!! <3 (K)
14/26 anonim válasza:
Szexuális zaklatás panda szeret téged.
15/26 anonim válasza:
Oké, ha ettől boldog leszel, akkor szeretlek!!! <3 (K)
16/26 anonim válasza:
A francba, csak egyszer akartalak szeretni, de az a ratyiság elküldte kétszer. :DD
17/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy én tényleg mindenkit szeretekxD és ez néha szar....mert utálok haragban lenni...és ha valakivel összeveszek akkor is ha tudom h nekem van igazam képes vagyok napokig bőgnixD mert én tényleg mindenkit elfogadok olyannak amilyenxD és ez nagyon szar tuds ám lenni nehogy azt higyétekxD
18/26 anonim válasza:
mennyit drogozol,kedves utolso válaszoló?:D csak mert akkor szoktak az emberre ilyen szeretet flessek rátörni...de az nem baj:D
én is szeretlek 'kérdező':)
és jo dolog a szeretet,csak kár,hogy a drogtol ilyenek az emberek..alapbol már kevésbé...
19/26 anonim válasza:
elköldöd az mns-ed privátba*.*?
13/L:D
20/26 anonim válasza:
anyád mondta már h szeret? mert akkor nagyot hazudott : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!