Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek az iwiwjével?

Mit tegyek az iwiwjével?

Figyelt kérdés
Egy fiúnak tudom az iwiw, és email jelszavát. Engem eléggé megbántott ez a srác. Szeretnék neki egy kis bosszúságot okozni. Van valami jó ötletetek?
2009. nov. 19. 21:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%

Háááát nyudodtan töröld....nem semmi.Végül is ha nagyon akar utána tud járni hogy te törölted.Mondd az valamit hogy dominszám?

Ha ő gyerekes volt veled,akkor legalább te légy felnőtt!!!

2009. nov. 20. 12:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla :D De nála még az is csoda hogy betudja kapcsolni a számítógépet. Annyira nem ért hozzá, szóval számok alapján sem fog rájönni, hogy én voltam.
2009. nov. 21. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
idiotak ha megvaltoztatja a jelszot a csaj akkor nem tud a gyerek a kepeken valtoztatni! szerintem tedd meg tedd meg ! tegyel fel homar kepeket! mit veszit a fiu? semmit ! csak kirohogik (ne feledd kis csajszi most az ex-ed rajtad rohog) (mert tudjuk, ciki ha a fiu dobja a csajt ejj de ciki )
2009. nov. 21. 22:43
 14/19 A kérdező kommentje:

22.43

Fogadni mernék rá, hogy idősebb vagyok nálad! Tehát nem vagyok már kis csaj! S nem dobott engem, mert nem is jártunk! ha ha ha

2009. nov. 22. 10:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal nagyobb ge*ciség törölni mint megváltoztatni ! Amugy télleg ha a jelszót megváltoztatod hogyan tudná módosítani a képeket? :S
2009. nov. 22. 17:30
 16/19 thedani ***** válasza:

Hát úgy hogy kér új jelszót az email címére és egyből be is tud lépni. Szóval vagy törlöd és nem jön rá hogy te vagy és szív is mert nem tud újat csinálni, vagy felraksz módosítasz bármit és az ő patkány szintjére alacsonyodsz és vissza is állítja gond nélkül. Te döntesz.

V.Dániel

2009. nov. 22. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
hulye kerdes leanyka
2009. nov. 24. 09:35
 18/19 anonim ***** válasza:

nem torolod es nem raksz fel kepeket mert azon lovagolsz "en becsuletes vagyok es en felnottem mar"

ha valoban, akkor mert nem mesz hozza? am ha nincs merszed mert nem irsz egy nevtelen levelet hogy heey ocsi tudom az iwiw jelszavadat csereld le mert igy barmikor elolvashatom leveleidet akkora onuralmam meg nincs hogy estenkent ne menjek fel es csopogo szajjal NE olvasgassam!

hahaha .. es meg van arcod jo lelkunek mutatkozni nekunk????

UI:

lehet,de fogadni mernek hogy agyilag nem...

if u know what i mean... ;)

2009. nov. 24. 09:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Mi bajod van?? Tanulj már meg értelmesen fogalmazni!

S írtam neki emailen levelet, hogy változtassa meg a jelszavát, de nem változtatta meg! Most akkor mit csináljak?! Ápolgassam szegény kicsi lelkét, mert ő a világ legártatlanabb lénye?

S nem olvasom csöpögő szájjal mindennap( csak heti egyszer, kétszer), mivel nem folytat szinte semmiféle levelezést iwiwen

2009. nov. 24. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!