Mit tegyek az iwiwjével?
Háááát nyudodtan töröld....nem semmi.Végül is ha nagyon akar utána tud járni hogy te törölted.Mondd az valamit hogy dominszám?
Ha ő gyerekes volt veled,akkor legalább te légy felnőtt!!!
22.43
Fogadni mernék rá, hogy idősebb vagyok nálad! Tehát nem vagyok már kis csaj! S nem dobott engem, mert nem is jártunk! ha ha ha
Hát úgy hogy kér új jelszót az email címére és egyből be is tud lépni. Szóval vagy törlöd és nem jön rá hogy te vagy és szív is mert nem tud újat csinálni, vagy felraksz módosítasz bármit és az ő patkány szintjére alacsonyodsz és vissza is állítja gond nélkül. Te döntesz.
V.Dániel
nem torolod es nem raksz fel kepeket mert azon lovagolsz "en becsuletes vagyok es en felnottem mar"
ha valoban, akkor mert nem mesz hozza? am ha nincs merszed mert nem irsz egy nevtelen levelet hogy heey ocsi tudom az iwiw jelszavadat csereld le mert igy barmikor elolvashatom leveleidet akkora onuralmam meg nincs hogy estenkent ne menjek fel es csopogo szajjal NE olvasgassam!
hahaha .. es meg van arcod jo lelkunek mutatkozni nekunk????
UI:
lehet,de fogadni mernek hogy agyilag nem...
if u know what i mean... ;)
Mi bajod van?? Tanulj már meg értelmesen fogalmazni!
S írtam neki emailen levelet, hogy változtassa meg a jelszavát, de nem változtatta meg! Most akkor mit csináljak?! Ápolgassam szegény kicsi lelkét, mert ő a világ legártatlanabb lénye?
S nem olvasom csöpögő szájjal mindennap( csak heti egyszer, kétszer), mivel nem folytat szinte semmiféle levelezést iwiwen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!