A Fekete kérdése:
Hogyan tud Spongyabob húst sütni, ha a tenger fenekén lakik?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, ne humorizáljuk el, irgum- burgum.2013. nov. 21. 18:13
1/16 anonim válasza:
XD volt olyan rész is amibe árvíz volt a víz alatt!! XD
2/16 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem azok megrendezett jelenetek, szóval nem a valóság, bár az is lehet hogy rajzfilm. Fene se tudja. De tuti hogy nem a valóság mert ott nem tudna a tenger fenekén húst sütni.
4/16 anonim válasza:
Meg vécéjük is van amit ki kell kefélni (VMELYIK RÉSZBE EZ IS VOLT)..XD SPONGYABOB EGY RAJZFILM!!a RAJZFILMEKNEK NEM AZ ÉRTELMÉT KELL KERESNI (mert az nincs) HANEM A LÉNYEGÉT/TANULSÁGÁT.:)
5/16 Szecsői Tibor válasza:
Az tuti CGI, nem kell mindent elhinni, ami a tévében van!
6/16 anonim válasza:
Én inkább azt kérdezném,hogy volt a szüleidnek lelki erejük hogy neveljenek téged?
7/16 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2013. nov. 21. 19:56
8/16 anonim válasza:
Szerintem Spongyabob egy párhuzamos univerzumban él, ahol mások a fizikai tulajdonságok, ami azt jelenti, hogy abban a dimenzióban lehet a víz alatt húst sütni... De az is lehet, hogy csak egy rajzfilm.
9/16 anonim válasza:
Istenem nem tudjátok?... Chuck Norris tüzet gyújtott a víz alatt -.- xd
10/16 anonim válasza:
Ennél szerintem durvább, hogy Homer Simpson még mindig életben van! :D Peter Griffinnel kapcsolatban ugyanez még keményebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!