Miért fingok ilyen rohadt büdöset? Mintha megdöglött volna bennem valami!
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 21:34
11/29 A kérdező kommentje:
Én igy ismerem:"Ez már akkor is szar volt amikor megetted!" :D
2009. nov. 19. 10:33
12/29 anonim válasza:
Na, kibillent már a nagy széltoló harci trágya?
13/29 A kérdező kommentje:
hát most mintha ritkulna, de még mindig iszonyú.Majd tájékoztatom a tisztelt olvasókat, hogy moképpen alakul a bélflórám!:)
2009. nov. 19. 12:06
14/29 A kérdező kommentje:
mármint a szaga.nem mo,mi:)
2009. nov. 19. 12:07
16/29 anonim válasza:
Én a helyedben kihasználnám az adottságaimat. Ezzel a tehetséggel gyárthatnál kábító lufikat. Mit nekünk a héliumos, ha kábító fingosat is lehetne kapni?!
Buliiiiiiii:)
17/29 A kérdező kommentje:
Tegnap jól kisz*rtam magam, és már nem fingok! :D
2009. nov. 20. 08:48
18/29 anonim válasza:
....ha kiszartad magad, és elmúlt...
Akkor fingod sincs róla..... :)))
Egyébként egészségedre!
További kellemes bélflóra-analizálást!
19/29 anonim válasza:
Szerintem attól volt büdös hogy kinyitottad a szádat!!:D
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:D Csukott szájjal figottam...de már rendbejöttem hál istennek.iszonyú volt.Képzeld volt olyan asszem tegnap történt hogy fingottam az utcán egy halkat, a nagykabát alatt aztán odajött egy ismim beszélgetni csak ugy áradt ki a figszag a kabát alól...tiszta ciki volt remélem nem érezte...:D
2009. nov. 20. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!