Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 2010. 05. 06. -án lesz világvége?

2010. 05. 06. -án lesz világvége?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy több Amazonasi nép Playboy naptára csak eddig a dátumig tart, Miss Júniust le se fotózták. Több tudós is alátámasztotta ezt, szerintük, addigra akkora lesz az emberi hülyeség mértéke a bolygón, hogy az egész összeáll majd egy hatalmas feketelyukká, és elnyeli az egész Földet. Ti mit gondoltok erről?
2009. nov. 17. 22:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a világvége december 32.-én jön el
2009. nov. 18. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:

"Hülyeség. A világvége 2071 január elsején lesz, mivel a telefonomban 2070 december 31-ig tart a naptár. Nem kell minden marhaságot elhinni amit a tudósok mondanak."

"22:28-as remélem feltűnt, hogy ez a humor kategória."

Tudja hogy humor! Ezért írta, mintha egy telefon olyan okos lenne:D

2009. nov. 20. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
2012.12.24
2010. jan. 3. 02:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Cs*ssze meg, előrébb hozhatom a szülinapi bulimat...
2010. márc. 20. 13:38
 15/18 anonim válasza:

Máté 24:36 (ÚV) Azt a napot és azt az órát senki nem tudja, sem az egek angyalai, sem a Fiú, csak az Atya.

Máté 24:36 (Károli) Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül.

ÉS MÁSOK:

Új Élet fordítás (ˆ 2007)

"Azonban senki sem tudja a napot és órát, amikor ezek a dolgok fognak történni, sem az angyalok az égben, vagy a Fiú maga. Csak az Atya tudja.

Angol Standard Version (ˆ 2001)

"De, hogy az adott napon és órában senki sem tudja, még az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya.

Új amerikai Standard Biblia (ˆ 1995)

"De azon a napon és órában senki sem tudja, még az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül.

International Standard Version (ˆ 2008)

"Senki sem tudja, mikor azon a napon vagy órában fog-nem az angyalok a mennyben, sem a Fiú, hanem csak az Atya,

Isten Igéje Ÿ Translation (ˆ 1995)

"Senki sem tudja, mikor azon a napon vagy órában jön. Még az angyalok a mennyben és a Fiút, nem tudom. Csak az Atya tudja.

King James Biblia

De azon a napon és órában ismeri senki, nem, nem az angyalok az ég, de csak az én Atyám.

Amerikai King James Version

De azon a napon és órában nem ismer az ember, nem, nem az angyalok az ég, de csak az én Atyám.

American Standard Version

De azon a napon és órában tudja senki, még az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya.

Biblia Nyári angol

De azon a napon és órában senki sem ismeretekkel, sem az angyalok az égben, vagy a Fiú, hanem csak az Atya.

Douay-reimsi Biblia

De azon a napon és órában senki sem tudja, sem az ég angyalai, hanem az Atya egyedül.

Darby Biblia fordítása

De azon a napon és órában senki sem tudja, sem az angyalok az ég, de az én Atyám egyedül.

Angol felülvizsgált változat

De azon a napon és órában tudja senki, még az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya.

Webster's Bible Translation

De azon a napon és órában ismeri senki, nem, nem az angyalok az ég, de csak az én Atyám.

Weymouth Újszövetség

"De az, hogy a nap és a pontos időt senki sem tudja - még az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül.

World angol Biblia

De senki sem tudja, hogy a napon és órában, még az ég angyalai, de csak az én Atyám.

Young szó szerinti fordítása

"És, hogy az adott napot és az órát senki nem ismert, kinek - nem is a hírnökei az ég - csak az én Atyám csak;

2010. márc. 29. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
noh nem volt világvége, mert még itt vagyunk:D
2010. jún. 16. 09:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Mikor lesz a következő világover?

HOLNAPUTÁN

2010. júl. 9. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Gec ha világ vége lesz Szüzen halok meg..
2010. dec. 7. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!