II.Dartheon kérdése:
Miért nem sír a kislány, miután elesett a biciklijével?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 16:33
1/12 Whitzerai válasza:
Mert átszúrta a tüdejét a kormány...
2/12 anonim válasza:
Mert átszúrta a tüdejét a kormány
3/12 anonim válasza:
ilyen morbid választ írni... szánalmas vagy... mindenkinek más a fajdalomküszöbe... a gyerekeknek is... ezek szerint neki elég magas... az én lányom is baromi ritkán sír fájdalomtól, pedig esett már jó párszor... meg fájt már hasa, foga...
4/12 anonim válasza:
jah most nézem hogy ez a humor közt szereplő kérdés :D mindenesetre akkor is morbid a "vicc" viszont a szánalmas kifejezést visszaszívtam... :)
5/12 anonim válasza:
Mert átszúrta a kormányt a tüdeje
6/12 anonim válasza:
Sokan teszik fel ezt a kérdést,de mi a válasz,mi a válasz?!
Kérdem én...
A tudományos válasz az hogy a gyereknek természet feletti képessége van,és tud kommunikálni a biciklikkel és a babkonzervekkel.Ezáltal hallja amikor sír a bicikli mert fájt neki,így ez őt is megviseli.Ennyi...Ezt nem tudni..
7/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van, mert átszúrta a tüdejét a kormány xD
Basszus.. nyáron olyan röhögőgörcsöt kaptam, vagy 2 óráig röhögtem.. pedig már én szégyelltem magam..
Ja, és ez humor kategória emberek! :))
2013. nov. 14. 17:46
8/12 anonim válasza:
Kérdező ezt jó hogy kiírtad,3. válaszoló most már reméljük rájött micsoda hülyeséget írt be.
9/12 anonim válasza:
Én a 8-as vagyok.
Bocs,rosszul olvastam,azt hittem hogy azt kérdezted miért sír.:DD
10/12 anonim válasza:
Mert átszúrta a tüdője a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!