Suliban hogy dobjuk fel a hangulatot?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok!!! A suliban teljesen ellaposodott a hangulat...
Kellene valami ütős ötlet amivel felrázzuk a népet, meg valami nagy röhögés lenne...
Azért ha lehet ne rúgjanak ki a suliból érte , de az mellékes...
Kivételesen szivesen fogadok mindenféle marhaságot is, hátha valami ihletet ad...
Tornáztassátok meg picit az agyatokat, főleg a pihentagyúak :D
Köszi
2009. nov. 17. 21:47
2/7 anonim válasza:
mi fiukkal sztriptizeltünk a lányoknak..és a tanároknak.xD
3/7 anonim válasza:
Mi fiúk boxbajnokságot rendeztünk, voltak súlcsoportok, volt 2 pár boxkesztyű, a pad belsejét pedig kiszedtük, és az volt az "öv", egy szünetben általában egy meccs ment le, ezzel egész sokáig elvoltunk.
4/7 thedani válasza:
Én egyszer benzinnel felgyújtottam a kollégiumot és még csak ki sem rúgtak érte. Még a csoki mikulást is megtöltöttem benzinnel. Na az móka volt a köbön :)
5/7 anonim válasza:
22:32
lol :D ötletlopóóók!!!:D mi is egyszer jó időben sztriptizeltünk az udvaron.. 2fiú 14csaj :D tiszta poén volt :D még azok is néztek ki az ablakon akik a sulink mellett laknak.. mondjuk az igazgató nem nézte jó szemmel.. :D
6/7 anonim válasza:
i gumilabdával dobtuk ki a villanyt, meg a padokon mászkáltunk és súlyzóztunk velük...
7/7 anonim válasza:
nálunk sosem megy a hangulat mindig van valami újabb balhé/marhaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!