Találok valahol emberhez használati utasítást a neten?
Figyelt kérdés
vettem egy embert, a napokban ki is szállították, viszont nincs hozzá használati utasítás. el tudnátok nagyvonalakban mondani a működését, vagy megoldást találni mert elég bonyolult és így segítség nélkül nem tudom kezelni.2009. nov. 16. 22:52
2/6 anonim válasza:
Vidd vissza, szabálytalan! Nem lehet, hogy csak elfelejtették lefordítani kínairól?
3/6 A kérdező kommentje:
nem, nem is volt egyáltalán papír, csak egy cetli amin ezek szerepeltek típus: fehér nemzetiség: magyar. se gyártási szám vagy alkatrészek, semmi
2009. nov. 17. 12:14
4/6 anonim válasza:
Áhh, ez a hülye fogyasztói társadalom! Látod, kellett neked fölösleges hülyeséget összevásárolgatni. Tessék, most itt van a nyakadon egy ember. Szerintem szándékosan rongáld meg és vidd vissza azt állítván, hogy meghibásodott. Ha szerencséd van, visszakapod a pénzt, ha nem, akkor talán kicserélik valami értelmesebb dologra! Remélem, ez jó lecke volt, hogy ne vásárolgass össze mindent, ami megtetszik! :D
5/6 A kérdező kommentje:
igen, tanultam belőle
2009. nov. 18. 18:20
6/6 anonim válasza:
a neten nem. de ott a Biblia. Ajánlom figyelmedbe Pál korinthusiaknak irt első levelének 13. részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!