Kívántok valamit? ( Tündér vagyok és teljesítem kívánságodat! )
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 18:56
31/102 anonim válasza:
Nekem sem teljesült.:( S nem rajtam múlott. Én megtettem amit tudtam.
32/102 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknél rendben lesz minden,nem is olyan soká!!! Meglátjátok! Türelem!!!
2009. nov. 20. 19:05
33/102 anonim válasza:
hogy megölelhessem és megpuszilhassahm azt a lányt akit szeretek
34/102 A kérdező kommentje:
Küldök neked energiát! - szurkolok neked! LÉPJ!!!!!!!
2009. nov. 22. 20:12
35/102 anonim válasza:
Drága Tündérke! Én egy egészséges kislányt szeretnék szülni jövőre. Ebben tudsz segíteni?
36/102 anonim válasza:
én egy Sajtot kérek. MSN-en áttudod küldeni?
37/102 A kérdező kommentje:
20:33! Nincs MSN-em! Írásban küldök neked: S A J T
2009. nov. 22. 20:42
38/102 A kérdező kommentje:
20:28! Szurkolok neked hogy egészséges babátok legyen! VIGYÁZZ MAGADRA!!!! Kívánjatok a Tündérnek is egy babit! Mi is nagyon szeretnénk csak eddig még nem jött össze! Úgy látszik magamon egyenlőre nem tudok segíteni:D
2009. nov. 22. 20:46
39/102 anonim válasza:
nekem sikerült két tündér lányt is kapnom. de én Istentől kaptam őket. nekem küldj tibi csokit. de azonnal. nem holnap, nem egy hónap múlva, nem akármikor, hanem most
40/102 anonim válasza:
tibi csokis vagyok.lejárt az azonnal. alszol tündér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!