Milyen viccet, humoros mondatot-szót (ilyesmit) hallottál utoljára?
a múltkor a rádióban a h1n1ről folyt a beszélgetés:
"A fertőzés veszélye a tömegközlekedésen a legnagyobb, ahol az emberek, mint a heringek a hordóban, össze-vissza letüsszögik egymást..."
szinte láttam magam előtt a dühösen egymásra tüszkölő heringeket :D
amerikai lektor: ZalaegerSEGG
matek órán, ami angolul van: look..(magyarázna, senki nem figyel) I'm your father!
egy hét után esett le hogy itt Luke-ra gondolt :D akkor vicces volt, nem tudom így elmesélve mennyire az
mi 1szer a parommal kiemtunk 1 auto piacra, s nezegettuk az autokat h meiknek mien "funkcioi" vannak.. es az 1ik autora kivolt irva h 6 legzsak, en meg nagyba rakekerdeztem
" de hat hol ul a hatodik?" nagy egybol nagy rohoges, aztan mielott valaszolt volna vki is rajottem h megis h van a 6 legzsak, de akkor hirtelen nem esett le
:))
=)
=)
Tegnap este az Áll az alku-ban hallottam egy viccet, felröhögtem:)
Aki eddig a sátor tetején aludt, annak Sátoraljaújhely:)
Egyszer mutattam egy szlovén zenekart (Siddharta) a barátomnak, később szóba került a nevük, meg hogy milyen nemzetiségűek, párom azt hitte először, lengyelek voltak, és épp kijavítottam volna, amikor felkiáltott: "ja nem, hanem szlován! ööö, szlovék!" Na ezen én úgy elkezdtem röhögni :D Még most is rázkódtam a nevetéstől, ahogy leírtam :D
20/l
óó sátoraljaújhelyből vagyok:D mellékes
matektanár nagyon magyarázott valamit, ránéz az osztályra: ÉRTŐ? :D:D:D
aztán isméltlünk helyett ismétlunk
elkéreckedtek helyett elkéredőztek:D:D:D
azóta ha valaki kimegy óráról akkor elkéredőztél? vagy akármit mond a tanár mi mindenre értő. teljesen értő:D
aztán: a matektémazáróban a következő dolgok fordulhatnak elő: számok:DDDDDDDDDDDDDD
nemtudom leírva mennyire vicces:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!