Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen viccet, humoros mondato...

Milyen viccet, humoros mondatot-szót (ilyesmit) hallottál utoljára?

Figyelt kérdés
Barátod/nőd vagy bárki esetleg rosszul fejezte ki magát s humoros volt! - kisgyerek kiejtése stb.....
2009. nov. 15. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

a múltkor a rádióban a h1n1ről folyt a beszélgetés:

"A fertőzés veszélye a tömegközlekedésen a legnagyobb, ahol az emberek, mint a heringek a hordóban, össze-vissza letüsszögik egymást..."

szinte láttam magam előtt a dühösen egymásra tüszkölő heringeket :D

2009. nov. 16. 14:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok! Az én vietnami ismeroseim például nem tudnak ragozni meg ilyesmi, csak egymás után mondják a szavakat.. Pl.: én szeretlek téged te, hív taxi te jon ide, vagy ami a kedvencem: te jon ide vodka, sör :D
2009. nov. 16. 14:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
kínai étteremben: húst kérek szecsuáni módra... elviszed vagy itt eszed, mondom elviszem, mutatja a tányért, elviszem, tányér, mondom elviszem, mutatja a dobozt, mondom igen doboz, elviszem... utána... márácsirke mondom hús szecsuáni módra, márácsirke mondom megint, majd rájöttem hogy marha vagy csirke, utána tészarizskrumpi (így ahogy írom:D) mondom mivaan? utána rájöttem mikor mutogatott hogy tészta, rizs, vagy krumpli:D
2009. nov. 16. 15:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

amerikai lektor: ZalaegerSEGG

matek órán, ami angolul van: look..(magyarázna, senki nem figyel) I'm your father!

egy hét után esett le hogy itt Luke-ra gondolt :D akkor vicces volt, nem tudom így elmesélve mennyire az

2009. nov. 16. 21:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

mi 1szer a parommal kiemtunk 1 auto piacra, s nezegettuk az autokat h meiknek mien "funkcioi" vannak.. es az 1ik autora kivolt irva h 6 legzsak, en meg nagyba rakekerdeztem

" de hat hol ul a hatodik?" nagy egybol nagy rohoges, aztan mielott valaszolt volna vki is rajottem h megis h van a 6 legzsak, de akkor hirtelen nem esett le

:))

=)

=)

2009. nov. 16. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

a legzsakos_

21/L

2009. nov. 16. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap este az Áll az alku-ban hallottam egy viccet, felröhögtem:)

Aki eddig a sátor tetején aludt, annak Sátoraljaújhely:)

2009. nov. 18. 10:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
ném,et barátnöm:vasuti fényjelzö berendezés->vonatvillany, ahol a patogatott kukoricát sütik, kis bódé->popkorn ház :)
2009. nov. 18. 21:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mutattam egy szlovén zenekart (Siddharta) a barátomnak, később szóba került a nevük, meg hogy milyen nemzetiségűek, párom azt hitte először, lengyelek voltak, és épp kijavítottam volna, amikor felkiáltott: "ja nem, hanem szlován! ööö, szlovék!" Na ezen én úgy elkezdtem röhögni :D Még most is rázkódtam a nevetéstől, ahogy leírtam :D

20/l

2009. nov. 24. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

óó sátoraljaújhelyből vagyok:D mellékes

matektanár nagyon magyarázott valamit, ránéz az osztályra: ÉRTŐ? :D:D:D

aztán isméltlünk helyett ismétlunk

elkéreckedtek helyett elkéredőztek:D:D:D

azóta ha valaki kimegy óráról akkor elkéredőztél? vagy akármit mond a tanár mi mindenre értő. teljesen értő:D

aztán: a matektémazáróban a következő dolgok fordulhatnak elő: számok:DDDDDDDDDDDDDD

nemtudom leírva mennyire vicces:)

2009. nov. 24. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!