Azt mondják sokszor erőltettem poénjaim vannak:S Hogy próbáltok humorosak lenni? Mivel próbáltok poénkodni? Hogy jut eszetekbe valami poén?
valami helyzetre illőt mondok. próbálj meg úgy poénkodni, mintha nem is hinnéd hogy vicces
ha túl komolyan veszed, nem jön ki jól
ja és ne mesélj vicceket, mert sztm az az erőltetett
de ha mondanál egy példát a vicceidre, könnyebb lenne tanácsot adni :)
Szerintem se erőltesd ha alapból nem vagy poénos emberke.
Nekem csomó hülyeség jut eszembe mindenről amit mások mondanak vagy csinálnak. És ennyi. De nem erőltetem, csak azt mondom ami eszembe jut ott és akkor...
22:13! én is ilyen vagyok :( csak én nem tudom visszafogni magam és néhányan bunkónak hisznek :((
Mondanál valami tippet, hogyan fogod vissza magad? :D
22:32 - Sajnos nem tudok univerzális trükköt. Ha jó az emberismereted, el tudod dönteni, mennyit bír ki 1 személy. Van akivel a végletekig elmehettem, van akivel a felszínt súrolgatva sértődés lett.
A nagyon erős poénokat lenyeled, tudom, hogy nehéz és szokatlan lesz, de megspórolsz néhány kört a bocsánatkéréssel.
Köszönöm, 22:13 :)
pux (K)(L) : 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!