Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Azt mondják sokszor erőltettem...

Azt mondják sokszor erőltettem poénjaim vannak:S Hogy próbáltok humorosak lenni? Mivel próbáltok poénkodni? Hogy jut eszetekbe valami poén?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:

valami helyzetre illőt mondok. próbálj meg úgy poénkodni, mintha nem is hinnéd hogy vicces

ha túl komolyan veszed, nem jön ki jól

ja és ne mesélj vicceket, mert sztm az az erőltetett

de ha mondanál egy példát a vicceidre, könnyebb lenne tanácsot adni :)

2009. nov. 15. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem a poén az jön magától!Ha egyszerűen nincs tehetséged hozzá akkor ne erőltesd szerintem
2009. nov. 15. 21:57
 3/9 A kérdező kommentje:
háát példának nemjut semmi sem eszembe
2009. nov. 15. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs humorérzéked. Én pl sosem gondolkodok, igaz sokszor vissza kell fognom magam, mert a poénjaim olykor sértőek.
2009. nov. 15. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem se erőltesd ha alapból nem vagy poénos emberke.

Nekem csomó hülyeség jut eszembe mindenről amit mások mondanak vagy csinálnak. És ennyi. De nem erőltetem, csak azt mondom ami eszembe jut ott és akkor...

2009. nov. 15. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

22:13! én is ilyen vagyok :( csak én nem tudom visszafogni magam és néhányan bunkónak hisznek :((

Mondanál valami tippet, hogyan fogod vissza magad? :D

2009. nov. 15. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

22:32 - Sajnos nem tudok univerzális trükköt. Ha jó az emberismereted, el tudod dönteni, mennyit bír ki 1 személy. Van akivel a végletekig elmehettem, van akivel a felszínt súrolgatva sértődés lett.

A nagyon erős poénokat lenyeled, tudom, hogy nehéz és szokatlan lesz, de megspórolsz néhány kört a bocsánatkéréssel.

2009. nov. 15. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokan vannak ezzel így, mint te. Ismerek pár embert. Mond valamit, ami szerinte nagyon humi, és akkor mindenki kussban van, csak ő röhög. És akárhányszor megmondják neki, hogy inkább ne nyissa ki a száját, azért is folytatja. Legyen az alap szerintem a helyzetkomikum! De abból se erőltetett. Vagy esetleg nézz Showder Klubbot. Abba is van pár olyan szöveg, ami ugyanilyen kaliberű, mint az általam leírtak. De amúgy nem nagy gáz, ha nem tör ki belőled a poén pite. Csak lazán és persze ne sértően, szerintem minden emberben benne van a vicces, csak néha nem a megfelelő hely-megfelelő idő helyzet áll elő. :)
2009. nov. 15. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm, 22:13 :)

pux (K)(L) : 22:32

2009. nov. 17. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!