Belemenjek az üzletbe? Megéri?
Figyelt kérdés
ma elég szomorúan bandukoltam az egyik elhagyatott utcában mikor megszólított valaki. sötét volt már de elég sejtelmes figurának nézett ki..kérdezett valamit talán egy utcát, nem is foglalkoztam igazán vele csak azt akartam hagyjon már békén. aztán megütötte a fülem a következő kérdése: Mi a baj? hmm..pont egy idegen kérdez tőlem ilyet?... és meg sem várva mondta, kitalálta a problémám. kérdéseimre hogy ki ő, honnan tud rólam csak sejtelmes mosollyal válaszolt. "ó igen...rád van írva a problémád barátom, jobb lenne kilábalni belőle ugye? gazdag szeretnél lenni... Add el nekem a lelked, és én azzá tehetlek." azt mondta legyek ezen a helyen holnap ilyenkor és döntsek. belemenjek ebbe az üzletbe? megéri?2009. nov. 15. 20:29
1/11 anonim válasza:
Ez most mi?Ilyen szöveg, hogy add el nekem a lelked csak a sátános/ördögös vígjátékban és horrorban szokott lenni.
Egyébként felejtsd el.
De ez most olyan, mintha egy horrorfilmnek a forgatókönyve.
te szórakozol?
2/11 A kérdező kommentje:
tessék rápillantani a kategóriára
2009. nov. 15. 20:38
3/11 anonim válasza:
Húha, látom az egyik válaszomból jött neked az ihlet rendesen. XD
4/11 A kérdező kommentje:
aham, megfogott:D
2009. nov. 15. 20:57
5/11 anonim válasza:
Igen. Add nekem a lelked, ha már a felhasználónevemhez kapcsolódó kérdés van xD
-Sátán-
6/11 A kérdező kommentje:
:D
2009. nov. 15. 21:42
7/11 anonim válasza:
Viccelsz, add el, csak kérd meg az árát. :D
8/11 A kérdező kommentje:
jó csak félek hogy később rosszul járok...de igazad van, éljünk a mának:D
2009. nov. 15. 22:20
9/11 anonim válasza:
Dehogy jársz rosszul majd én vigyázok rád:D
Tudod minden sikeres Férfi mögött egy jó nő ál.
én álok sátán mögött:D
10/11 anonim válasza:
23:16 Kivagy te nőszemély, ki társamnak vallod magad?
-Sátán-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!