Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fanyelven tudtok?

Fanyelven tudtok?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem... :D xD
2009. nov. 15. 16:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
éfén ifis tufudofok :D
2009. nov. 15. 21:15
 12/41 anonim ***** válasza:
mofost máfáfár éféfén ifis
2009. nov. 16. 05:15
 13/41 anonim ***** válasza:
Efez nafagyofon jójó befeszéfélgefetés. Efezt afaz afanyufukáfám tafanifítofottafa nefekefem. Nafagoyfon jófó, defe lefeífírnifi máfár efeléfég nefehéféz. :DDD
2009. nov. 16. 11:10
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Efez afa jófó:

asztal=afasztafal :DDD

2009. nov. 16. 11:12
 15/41 anonim ***** válasza:
jafa:D
2009. nov. 16. 14:10
 16/41 anonim ***** válasza:
vafagy EferzsifiKEFE néfénifi :)
2009. nov. 16. 16:49
 17/41 anonim ***** válasza:
Nem, de követelem, hogy tanítsatok meg MOST! :D
2009. nov. 16. 21:55
 18/41 A kérdező kommentje:

Éfén mefegtafanífittafalafak! :)

|Én megtanítalak! :D|

2009. nov. 17. 13:39
 19/41 anonim ***** válasza:

Annyi az egész, hogy minden magánhangzót egy f betű követ és az f betűt az a magánhangzó követi mégegyszer ami előtte volt!

pl.: AFAlmAFA = alma az első A betűt egy F követi, ami után megint jön egy A betű, utána jönnek a mássalhangzók(l és m), amikkel nem kell csinálni semmit, utána meg jön megint egy magánhangzó, azaz egy A betű, amit követ egy F és újra az F-et megelőző magánhangzó, tehánt az A! :) kicsit bonyolultan mondtam el, de ez a lényege!

A nehézséget az okozza, hogy folyamatosan beszélj és folyamatosan ismerd fel beszéd közben a magánhangzókat! Amúgy beszélni könnyebb, mint megérteni, azt, hogy mit mond a másik!

(((((Sokakkal találkoztam már, hogy nem tudják mit jelent a magán- és a mássalhangzó:

-magánhangzó: az ami után nem ejtesz még egy betűt pl.: a

-mássalhangzó: ami után még egy betűt ejtesz pl.: z (úgy ejted, hogy: zé, tehát ott az É betű a Z betű után))))))

Ezt csak mellékesen jegyeztem meg, mert azt oszt társam sem tudta, amíg el nem magyaráztam neki, de ha eddig vki nem tudta, akk az is tudja már!

2009. nov. 17. 17:39
 20/41 A kérdező kommentje:
Köföszöfönjüfük Efemefesefe! :D xDD
2009. nov. 17. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!