Miért kerül ugyan annyiba a mazsolás-mogyorós csoki mint az egyszerű mogyorós? :O
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 15:39
2/4 anonim válasza:
neked is sok szabadidőd lehet :D
3/4 dobó kacsa válasza:
Mert a Nestlé egységesíti az árakat. Fizessen valaki több pénzt, mert allergiás valamelyik összetevőre? Ez diszkrimináció!!! :)
Amúgy ezt én is észrevettem, ha csokit veszek inkább veszem a natúrt és nem a teleszó(a)rtat mert az nem csoki ugye...
Mint ezek a köcsög Milkások vagy kik telefújják buborékkal, a sok hülye meg veszi, mert "pukkan a szájban", csak ugyanannyi pénzért fele annyi csokit eszik. Ugyanez mogyoróval, puffanccsal, szőlővel és egyébbel is...
mint Mc Donaldsban volt a kólában a jég :P habár manapság már vásárlóra bízzák a csapolást...
4/4 anonim válasza:
mert a gyártónak megrohadt 40 vagon szőlője, megszárították, majd mazsolaként beleolvasztották a csokiba, mert a dohos sz@r íz a hozzáadott rengeteg adalékanyagtól nem érződik. A buborékost meg nem veszem meg, mert a lyukakért nem fizetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!