HY. Egyedul elek es reggel mikor elmentem az iskolaba jol bezartam az ajtot. Delutan jovok haza es a szekrenyre egy kessel fel van szurva egy papir hogy HODOR valami nagyon fura kessel. Ez meg mi a? tovabb lent
Figyelt kérdés
elvittem az egyetemre a profhoz es azt mondta hogy obszidian es legalabb 2000 eves
visza persze nemm kaptamm....masnap uggyan es es most egy nyivesszovel volt felszurva
a proff azt mondta hogy a legelso szamszerijaszoknak volt hasonlo.... az is ott maradt....ez volt tegnapp meg tegnapelott....ma meg nem kaptam semmit....
2013. okt. 30. 15:01
5/10 anonim válasza:
Még nincs vége a napnak. Szerintem most a kristálykoponyábol fözött enyvvel lesz egy SD kártya felragasztva amiröl a profffff azonnal tudni fogja, hogy ez a 3000 éves hieroglifákkal van teleirva.
6/10 anonim válasza:
Hogy vettek fel egyetemre ilyen helyesírással?
7/10 Dalek Traak válasza:
A szkennelés befejeződött.
Eredmény: -A kérdező egyértelműen hazudik és a helyesírása is pocsék.
Valószínűsíthető oka: -emberi fogalmak: unalom és figyelemfelkeltés
Következtetés: -A kérdező egy egyszerű emberi lény aki még jól trollkodni se tud.
Válasz: Megsemmisíteni!
8/10 anonim válasza:
A "hodor" azt jelenti óegyiptomiul, hogy "lakbér".
Én nem húznám az időt. :)
9/10 A kérdező kommentje:
na jo van :)))))))
2013. okt. 30. 20:42
10/10 anonim válasza:
De nézzétek meg mindig a kérdéseknél h milyen kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!