utkoses én téged el utkoslek egy autóval xD hogy kérdezzem már meg ez napló akar lenni? :D
2013. okt. 30. 14:35
22/32 Dalek Traak válasza:
Egy ostoba emberi lény nem parancsolhat nekem! Elolvastam és megállapítottam, hogy elmebeteg vagy mivel magaddal vitatkozol. Ha dalek lennél már rég az Asylumba raktak volna, de mivel nem vagy az így csak megsemmisítés várhat rád.
2013. okt. 30. 17:08
23/32 anonim válasza:
Dalek Traak úgy beszélsz mintha jobb lennél, a kérdezőtől, pedig csak abban különböztök hogy te földönkívüli porszívónak képzeled magad. Erre mondják, hogy bagoly mondja verébnak
hogy nagyfejű. szakadok. xDDDDDD
2013. okt. 30. 17:45
24/32 Dalek Traak válasza:
# jigsaw v2.0
Tudod te ki vagyok én? Na várj segítek! Én voltam ezen oldal egyik legismertebb alakja még a 2012-es világvége előtti időben. Az ezóban mindenki ismert és nagyra tartottak. A többi 'híresség' mind felszívódott. 404 és Szenthelyi Árpád elbukott; a nagy trollok pedig szép lassan elmentek. De én még ha el is tűntem egy időre, de visszatértem. Most arra készülök, hogy újra megtudják az emberek, ki is az a Dalek Traak.
2013. okt. 30. 20:18
25/32 anonim válasza:
Én 2010-óta ismerem az oldalt és ismerlek téged is híres Na persze... beképzelt bohóc vagy már elnézést de felszínes vagy és megjátszod magadat miért akarsz híres lenni? nem értem én mindig próbálok inkognitóban maradni nem akarok híres bohóc lenni. xDDDDDDD
2013. okt. 30. 20:44
26/32 anonim válasza:
Roses are red, violets are blue.
If I'm schizophrenic, then I am too.
2013. okt. 31. 02:20
27/32 anonim válasza:
jigsaw v2.0 húzzál már innen francba nagyon felháborító
válaszokat adsz. elmebeteg te sunyi álszent ember...!
2013. okt. 31. 09:03
28/32 A kérdező kommentje:
Uristen azert ne utkosetek meg egymast !XD Am Lany vagyok szoval ha megutkosnel akkor ugy meg rugnam a F***-od hogy MEG kisebb darabokra esik ! :D Puszi Es mi 2-en nagyon tudunk ! :D :D
2013. okt. 31. 10:04
29/32 anonim válasza:
FOTEL.
2013. okt. 31. 11:10
30/32 Dalek Traak válasza:
Hallod jigsaw v2.0, Arcművésznek teljesen igaza van. Szörnyen idegesítő vagy, mindenhol megjelensz és ezzel nagyon emlékeztetsz valakire. Legjobb ha csendben maradsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!