Hogyan kell házi vegyes sanyarúságot (csal a Máté) készíteni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 17:10
3/4 anonim válasza:
1,5 kg káposzta
1,5 kg paprika
1,5 kg zöldparadicsom
1,5 kg uborka
1 kg hagyma
40 dkg cukor
10 dkg só
3 dl 20 %-os ecet
1 csapott ek borkén
1 kk nátrium benzonát
DE!!!!! Itt jön a csali része. Egy feleség régebben megcsalta Máté nevű fréjét. Akkor csinálta ezt a savanyúságot, miközben a férjét csalkta a legjobb barátjával... Ezt az közben teszi, miközben összevágja az összetevőket és együtt összekeverik. Majd különböző pózokban teszik el. Ez az úgynevezett "megcsalt Máté". Csak népies nevén van így leírva, hogy Csal a Máté...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!