Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Túléltem a Péntek 13. -át. Te...

Túléltem a Péntek 13. -át. Te túl élted?

Figyelt kérdés

Reggel suliba menet átmentem egy létra alatt, átment előtte egy fekete macska és betörtem egy tükröt egy labdával. De túléltem.

Te túlélted? (Bocs, ha nem válaszolok rögtön, mert eltört 12 csontom és harmadfokú égésem van, így kórházban vagyok)

2009. nov. 13. 13:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
hát a barátom szerencsés volt ma az biztos,mert talált ma az út szélén 10.000 ft-ot!! haha jó mi?:)
2009. nov. 13. 19:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

én is szerencsés voltam,mert elmaradt a matek órám(ami eddig soha nem fordult elő)

:D

12/L

2009. nov. 13. 23:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

már csak 3 perc

Darth Wader :D

2009. nov. 13. 23:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
nyugodt szívvel kijelenthetem hogy IGEN! mint minden más péntek 13.-át
2009. nov. 14. 14:21
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
hát túléltem csak most látom az egész életemet magam elött na mind1 áááá a gyerek annya vagyok meghalt a gyerek!!!áááááááááááááááá
2009. nov. 14. 14:50
 26/28 anonim ***** válasza:

Az a helyzet,hogy péntek 13.-án majdnem ottmaradtam a kocsimba.Lötyögtem a suliba kocsival,mentem be vizsgázni,de előtte úgy gondoltam lesz még időm megállni a Mc-i drivenál,bevágni 2 sajtburgert.Mihejst megáltam,a vadi új (2 napja vettem) használt suzukimmal,a motorháztetője égtelen füstölésbe kezdett.Azthittem meghalok,hogy fel fog robbanni a kocsi velem együtt.Aztán megálltam,és mégjobban füstölt,bár ekkor már az autótól kb. 20 m-re áltam,és néztem h. milyen szépen gőzölög.Aztán felhívtam páromat,hogy jöjjön,segítsen,ő azt mondta,h. nézzem meg a vízhő fokot.Utána mondtam neki,hogy az kiakadt,jelent e valamit.Na mire beért a városba 30 km.,meg mire megjavította a kocsit,addigra majdnem elkéstem a rajz vizsgámról.Na Beértem végszóra a vizsgára,ott közölte velem a tanár,hogy erre a rajzra,nem hajlandó kettest adni.Aztán bevágtam a kiskutyanézést,meg mondtam,neki,h. van egy 5 éves gyerekem,ezért nem tudtam jobbat rajzolni,(ami negyedig igaz is),majd átengedett kettes alá alá alá alá alával,majd,tök jól éreztem magam.Úgy ennyi,szóval túléltem,de eddig nem hittem a babonákban,viszont a kocsis káoszom után mostmár egy kicsit tartani fogok a PÉNTEK 13.-ától.:S

18 éves lány.

2009. dec. 1. 13:06
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha erre a kérdésre tudok válaszolni,akkor csak túl éltem...vagy nem?!
2009. dec. 1. 18:59
 28/28 anonim ***** válasza:
a lelked is irhat :D
2009. dec. 2. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!