Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az alábbi viccek vége?

Mi az alábbi viccek vége?

Figyelt kérdés

1. Egy szegény gyerek ír egy levelet a mikulásnak a postások elolvasák, a gyerek 20000ftot kér, a postások megsajnálják és összegyüjtenek 10000ftot. Erre a kisgyerek: Kedves Télapó, köszönöm a pénzt, de képzeld, ezek a mocskos postások le

2. Két zőrös alak megy egy lóval az országúton. Megállítja őket egy rendőr: - Hol szereztétek ezt a lovat? - Sakkon nyertük. - Na persze... szerintem loptátok! - Dehogyis. Gazsi ütötte a parasztot, én meg léptem a lóval... - vagy ez csak ennyi... nemtom

3. Egy fogyatékos talál egy aranygyűrűt, tudja hogy kié vol, mégse adja vissza, sőt büszkén hordja. Ezért feljelentik (ha már aranygyűrű), és beviszik a bíróságra. Megkérdezi a bíró: miért nem attad vissza. - mert az van rá írva hogy

4. Mi a különbség az elütött cigány és az elütött kutya között? a kutya elött fékeztek....

5. Tanár magyarázza a vérkeringést: Ha fejen állok, akkor a vér a fejembe folyik, és a fejem vörös lesz. Meg tudja valaki magyarázni, hogy ha a lábamon állok, a vér miért nem folyik a lábamba? Erre Pistike: Mert a tanár bácsi lába azért ne

2009. nov. 11. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

1: mivel csak 10 ezret gyűjtöttek Neki a postások, a gyerek azt hiszi, hogy a postások nyúlták le a felét.

2: tudod, a sakkban van paraszt és ló. nah a ló első tulaja volt a paraszt. azt leütötték, é léptek a lóval

3: én sem tom, nem teljes a vicc

4: a kutyát véletlenül ütötték el

5: nem fejezted be sztem, így nem értem

2009. nov. 11. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

jájjjj félre olvastam bocs

1 vége: lenyúlták

2 vége: leírtad, nincs tovább

3: nem tom

4:nincs vége eredetileg sem

5:nem tom

2009. nov. 11. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
3. Örökké a tiéd vagyok
2009. nov. 11. 18:48
 4/10 A kérdező kommentje:

heeeehee :P

köszi :D

2009. nov. 11. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
5. mert a tanár bácsi lába nem üres. (mint a feje, ahová belefolyik a vér)
2009. nov. 11. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:
xD
2009. nov. 11. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3.mert az van ráírva, hogy örökké tiéd
2009. nov. 11. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
4: A kutya előtt van féknyom :)
2009. nov. 11. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Te is mindig az első 98%-áig tod megjegyezni a vicceket?
2009. nov. 12. 15:36
 10/10 A kérdező kommentje:

xP

kedves utolsó, nem...

csak volt egy teszt h mennyire értékeljük a vicceket... és nem mindenhol fért ki teljesen a vicc... :P

2009. nov. 12. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!