Fogtatok már 80 kg-os compót?
Figyelt kérdés
A minap fogtam egyet, szerencsésnek érzem magam mert ekkorát még soha nem láttam.2013. okt. 17. 11:53
11/14 anonim válasza:
Szomorú, de compót még egyáltalán nem sikerült fognom. Viszont a minap sikerült megszákolnom egy 45 kilós snecit. Apró neonzöld csillámos twisterrel pergettem, amire rávágott egy kis domolykó, amire aztán rávágott egy balin, amire rávágott egy süllő, amit megragadott egy csuka, amit pedig szabályosan beszippantott egy harcsa, amit pedig az én 44 kiló 79 dekás küszöm szemelt ki magának táplálék gyanánt.
12/14 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség a sneci nem nő meg ekkorára.
a compó viszont a megfelelő mennyiségű táplálék és oldott oxigén miatt megnő. Egyébként énis a ráckevei Duna-ágnál fogtam a szörnyet.
2013. okt. 18. 11:31
13/14 Salx Narval válasza:
És mennyibe kerül Ráckevén a "cucc", úgy tűnik ütős.:D
14/14 anonim válasza:
Én is fogtam egy 82 kilósat tegnap. Elbújhatsz tesvír mert az enyém 3 kivánságomat is tellnesítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!