Ti hogyan szoktátok vetni a tarhonyát?
A vetést nem tudom én sem.
Nekem csak a tarhonyakapálás van meg...
Azt is csak anyám mesélte, mert egy buszos kiránduláson a mögötte ülő cigányok szövegelése ennyire volt értelmes mindössze
Ennyire buta nem lehet, a barátoddal együtt. A tarhonya az egy tésztaféleség. Még ezt sem tudod!
Anton Antomivics Petrov argentin atomkutató már a 900-as években (nem 1900-as!) leírta a tarhonyát.
Tőosztással szaporítható. Trágyázni pedig nem szabad, a sovány földet szereti. Esetleg egy kis pörköltet szórhatsz rá. Az 50x50 méteres telken megterem az egész évre való is. De arra figyelj, hogy a következő évben ne ültess ugyanoda tarhonyát, mert kell egy kis pihenő a talajnak. Ha nem így teszel, a következő év termése nagyon gyenge lesz. Vessél bukfencet, vagy cigánykereket. Utóbbit bőven kell öntözni, mert has szomja, akkor kötekedik.
Ti fiatalok nem is tudjátok, hogy a táncdalok egyik csúcsa volt Aradszky László egyik dala, ami arról szólt, hogy "Mikor a tarhonya virágzik..."
Ha azt hiszitek, hogy én is csak humorizálok, tessék itt a link a lemezborítójáról!!
Szóval: erőlködhet a kérdező, de nincs az a marhaság, ami már ne fordult volna elő... :DD
Meg is vehető 269,- Ft-ért
Mikor a tarhonya virágzik
Aradszky
1:59 269 Ft
Hungaroton
Szerzőkkel együtt:
Mikor a tarhonya virágzik (Nádas Gábor – S. Nagy István) 2:00
ARADSZKY LÁSZLÓ, Stúdió 11.
-------------
:) zenei kérések a Canadahun-pont-com-on:
"Sziasztok!
Szeretném kérni a Mikor a tarhonya virágzik c. Aradszky László számot. Nagyon-nagyon-nagyon régen hallottam, évek óta keresem és sehol nem található. 1966-os dal.
----------------
Néha a Vaterán elcsíphető:
ARADSZKY LÁSZLÓ - MIKOR A TARHONYA VIRÁG - SP 697
Termékkód: 1451628723
Licitek: 5
Látogatók: 30
A termék sikeresen elkelt licittel.
Sikeres licit:
506 Ft
Kikiáltási ár:
100 Ft
Áru mennyisége:
1 db
--------------------------
OK, most már eldugulok.. Megyek tarhonyázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!