Imrerobi kérdése:
Egy hangya elbírja a súlya 50-szeresét akkor (10-gramm hangyát elküldhetünk egy sörért)?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 16:58
1/8 anonim válasza:
Ez elég hülye kérdés.
De szerintem igen.
3/8 anonim válasza:
Honnan vettél ekkora hülyeséget hogy az 50-szeresét bírja el egy hangya, az inkább 5szöröse szerintem
4/8 anonim válasza:
tényleg az 50x esét bírja el nézz utána
5/8 anonim válasza:
Jóhogy elküldhetsz, de még számold hozzá a doboz tömegét is. De a legfontosabb, hogy megbeszéld velük, hogy melyik sört kérjék a boltban, azt hozzád vigyek után, és mindannyian együttműködjenek e műveletek közben, mert a sörösdoboz nem osztható a kenyér/morzsa darabolástól eltérően. Az lehet a legegyszerűbb, ha egy alparancsnokukkal beszélsz, akinek van hatalma és gyakorlat a vezetésükben. Ez lehet náluk százados, ezredes talán tábornok, hangya súlytól függően, mert ugye, abból indulunk ki.
6/8 anonim válasza:
Elhozza neked, ha be van tanítva. Ha.még nincs, tanítsd meg neki. A hagya szorgalmas, gyorsan megtanulja. Jó csicska lesz belőle. Lehet én is belevágok egy ilyenbe. :-)
7/8 A kérdező kommentje:
Én a kigyúrt hangyákról beszélek,ezek akár többet is képesek fordulni.(egészségetekre)
2013. okt. 7. 03:17
8/8 badbullet válasza:
nem, mert 15 fokon a víz fajsúlya 1,00 a söré olyan 1,02 és 1,16 között van, tehát 10 gramm hangya nem tud elhozni 500 gramm 15 fokos sört, főként, hogy nem cseppenként hozzák, hanem gondolom dobozban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!