SOS Melyik zeneszám ez?!
Figyelt kérdés
A refrénje valami ilyesmi: dingdingdingdi dingdiringding, diring dingdingdingdi vát dösz dö fok széj?2013. okt. 3. 18:30
2/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE ez lesz az valószínű
3/5 anonim válasza:
Viszont én is keresek egy számot (már legalább 4 éve) aminek nem tudom a címé, és nagyon tetszett.
Az volt a refrénben, hogy "...let me go ... " vagy valami ilyesmi, sajnos 4 évvel ezelőtt hallottam, már nem emlékszem pontosan :) csak arra, hogy nő énekelte. Ha esetleg valakinek lenne tippje írjon privát vagy akár itt, persze ha mást nem zavar (nagy boccs az OFF-ért)
5/5 anonim válasza:
Amúgy mikor én elmentem a vásárba fél pénzzel, vettem egy dingdingdit is:) Az nem beszélt ilyeneket:D Az csak kettőt brekegett, mivel azt se tudta, hogy fiú-e avagy lány, és hogy eszik-e; vagy isszák, vagy kecsk-e .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!