Én vagyok a világ legszerencsésebb embere?
Figyelt kérdés
Rengeteg weboldalnak én vagyok a 999 999 ik látogatója! :D
Az jó ? :D
2009. nov. 8. 14:36
1/10 anonim válasza:
képzeld el nekem ma azt irta ki az egyik, hogy kattintsak arra a linkre, mert nyertem, mert én vgyok az oldal 13.086.140.654. látogatója! OMG De én is sokszor vagyk 999 999, úgyhogy nem csak te vagy szerencsés :P
2/10 anonim válasza:
Érdekes mennyien vagyunk 999 999-ik látogatók:D Én is, húgom is, anyukám is, bátyám is... te is:)
4/10 anonim válasza:
Én mostanában nem, de nagysokszor az volt.
Öreg róka
5/10 anonim válasza:
az ilyen oldalak 99%-a átverés =)
6/10 anonim válasza:
húúú de okos az előző válaszoló!
8/10 anonim válasza:
inkább az oldalak 100%-a átverés :)
9/10 anonim válasza:
Szia!
Mikor még nem volt internetem itthon, egy Internet Kávézóban találkoztam ezzel az üzenettel. (Azóta már napi 3-szor legalább...)
Párommal egyből bevettük, megadtam a telefonszámomat, küldtek valami szart, már nem nagyon emlékszem, de egy ezrest leszedtek a semmiért. Volt egy SMS, amivel vissza lehetett mondani a "szolgáltatást" és akkor így megúsztuk a további hercehurcát.
Ha lehetne, feljelenteném az összes ilyen csaló, hazug üzenet kiötlőjét, mivel biztos vannak még, akik először látják és beveszik...
Tudom, hogy "humor" kategória, de én akkor is felháborodok ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!