Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nutella? Mit gondoltok?

Nutella? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, ha lenne egy nap amikor bármit megtehetnék, akkor azzal kezdeném, hogy bemennék egy olyan helyre , ami tömve van emberekkel, mondjuk egy bérletpénztárba hónap elején, előtte otthon betöltenék egy nadrágomba egy nagy üveg Nutellát (de ők ezt nem tudhatják) és benyúlnék a gatyámba és elkezdenék vele kézzel rajzolni a falra.....azokat az arcokat annyira szeretném látni :D

Kinek van még egyéb ötlete? Mi lenne az az egy dolog amit ha büntetlenül megtehetne, akkor meg is tenné?

2013. szept. 30. 14:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nagyon lökött vagy,pláne nő,pláne 27!!!

Egy ötletemet már megcsináltam,akkor azt hitték a Borároson a cigányok,hogy razzia van.Hát,nem hittem volna,hogy ilyen gyorsak.Két gyerekkori hülyeségem még fejbe van,de ezek már elmaradnak.

1.Az állatkertben be akartam speed-ezni a majmokat.

2.Lomtalanitást akartam kiírni a VI.ker-ben,úgy,hogy teleragasztgatom a várost felhvásokkal.

2013. okt. 1. 00:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

jajj erről egyből ezek jutottak eszembe :D "tippek unalom ellen" x)

Ha megkérdezik a játszótéren, melyik a te gyereked, mondd, hogy még nem választottál.

Tegyél lakatot egy fültágítós ember fülébe. Fuss.

Készíts vaníliapudingot. Rakd bele egy majonézes üvegbe. Edd meg nyilvános helyen.

Vegyél egy papagájt. Taníts meg neki a következő mondatot: "Segítség, valaki papagájjá változtatott"

Önts kék energiaitalt az ablaklemosó flakonjába. Idd meg nyilvános helyen.

Ossz nullával. Az így keletkezett féregjáraton keresztül hagyd el a matekórát.

Törj össze egy adag Oreót. Rakd bele egy virágcserépbe. Edd nyilvánosan.

Menj be egy ruhabolt öltözőjébe. Pár perc múlva kiabálj ki, hogy elfogyott a WCpapír.

Amikor egyedül vagy otthon, mondd, hogy "Tudom hogy lehallgattok." Ha nem hallgatnak le, senki nem tudja meg, viszont ha igen, nagyon meg fognak ijedni.

Ülj egy dadogó gyerek mellé a suliban. Mikor beszél, mondogasd, hogy remix.

Menj neki az utcán a terepmintás ruhát viselő embereknek. Mondd nekik, hogy bocsánat, de nem láttad őket.

Menj be egy olyan étterembe, ahol még sosem voltál. Mondd a pincérnek, hogy a szokásosat kéred.

Randizz egy kancsal lánnyal. Hagyd ott, mert mindig más pasikat stíröl.

Menj be egy boltba. Kérdezd meg az eladótól, hogy melyik évet írjuk. Rohanj ki, miközben azt ordítod:"Megcsináltaam! Sikerült! Működik!!

Vegyél be altatót. Igyál rá energiaitalt. Nézd meg, melyik győz.

Csoportkép? Öltözz Waldo-nak.

Veszekedés közben ne nézz a másik szemébe. Nézd a fülét.

2013. okt. 6. 11:26
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó nagyon beütött. XD
2013. okt. 6. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!