Vállalná ezt egy lány, pénzért?
Figyelt kérdés
Jelentkezzen egy csaj, akinek beleülhetek úgy a nyakába, hogy egy hosszú kabátot felvéve egy nagyon magas embert alkotunk. Így kellene végigmennünk egy forgalmasabb utcán. Köszi :-D 20F2013. szept. 29. 22:39
11/17 anonim válasza:
én meg kézen állva hideg burkolok !
12/17 anonim válasza:
ez meg az a másik kérdés már kezd.....
13/17 anonim válasza:
Keksz nincs?:D Ne örüljé', azér' se, csak jó lenne a keksz. :)
36/T
16/17 anonim válasza:
Re: # 15 targoncaoktató:D
Valójában múgy csak poénból írtam oda, ez egy trükk volt, egy kis csavar; gondoltam, megdobom még valamivel a poént, hogy megdöbbenést keltek, és elgondolkodtatom, aki elolvassa, és esetleg röhögve próbálja kitalálni, hogy ez mi lehet.. Remélem, h sikerült:D
17/17 anonim válasza:
*amúgy, csak kitöröltem az első betűt, h kicsire változtassam, de úgy látszik, el felejtettem visszaírni:$ :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!