Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ebben most, mi a vicces?

Ebben most, mi a vicces?

Figyelt kérdés

Egy artista jelentkezik a cirkuszigazgatónál azzal, hogy egy nagyszerű mutatványa van:

- Felmegyek a 20 méter magas kupolába és fejjel belevetődök egy betontömbbe úgy, hogy semmi bajom nem lesz.

Megegyeznek, de az artista kiköti, hogy csak háromszor csinálja meg a mutatványt. Másnap megtelik a cirkusz és az artista belevetődik a kupolából fejjel a betonba, de semmi baja. Másnap ismét sikeresen megcsinálja a mutatványt. Harmadnapra kibérelnek egy stadiont, de az is megtelik. Az artista kifogástalanul megcsinálja a mutatványt, óriási kasszasiker. Megy az igazgatóhoz kérni a bérét.

Az igazgató próbálja marasztalni, de az artista hajthatatlan. Utoljára még megkérdezi az igazgató:

- De hát miért csak háromszor? Miért nem csinálja tovább?

Mire az artista:

- Mert ku rvára fáj, azért!

Hát én nem értem, ez mitől vicces?

2013. szept. 26. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez abszolút nem volt vicces.

Inkább arra találták ki, hogy megjegyezz belőle egy szót, és használd a mindennapokba is. Csak azért mert milyen vicces egy szó, pedig nem az.

Ugye mindenki kitalálta melyikre is gondolok! Hát persze arra, amelyik nyomdafestéket nem tűrő.

2013. szept. 26. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:
én is erre tippeltem volna..
2013. szept. 26. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz elmagyarázni egy nyilvánvaló viccet annak, aki nem érti. A lényeg nem a káromkodáson van. Az csak azért van ott, hogy átadja az artista indulatát. Ha akarjátok, használjátok így : mert nagyon fáj. A lényeg a következő:

1. Ez egy lehetetlen mutatvány.

2. Valaki mégis megcsinálja.

3. Nyilvánvaló, hogy fájdalams (valójában persze halálos), de ő tényleg megteszi.

4. Háromszor is.

5. Mikor érdeklődnek, hogy miért nem többször, közli azt, ami NYILVÁNVALÓ.

2013. szept. 26. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebbe meg mi a vicc?

Ez olyan mintha azt mondanám, hogy

Egy ember bemegy a gyárba dolgozni.

Hármoszor egymás után levágja a karját, de negyedik alkalommal nem teszi meg.

Ez inkább agyrém, mint vicc.

2013. szept. 26. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet h gaz, de en jot rohogtem ezen. :D
2013. szept. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!