Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Telefonbetyárkodáshoz ötletek?

Vmi03 kérdése:

Telefonbetyárkodáshoz ötletek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Uuuu kitaláltam mégegyet! Persze nem igaz!

Hirtelen beleordítasz a telefonba hogy: I LOVE JUSTIN BIEBER!!!!!!!! És lerakod. (Nagyon vékony hangon mond!)

Egyébként tetszenek amit írtam?

2013. szept. 23. 20:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Jaja a zsiráfosra elkezdi mi van? Én meg beleordítottam h az a k**va zsiráf ááaá leszakadt a feje
2013. szept. 24. 14:00
 13/19 A kérdező kommentje:
meg ezt ilyen nagyon öregasszonyos hangon Jó napot kívánok szabó örszébet vagyok az orvos az ön számát adta meg hogy ön a gyógyszerész
2013. szept. 24. 14:02
 14/19 anonim válasza:

Mond a telefonba öregasszonyos,rekedt hangon:

-Jóó napót.Tetszik tudni elromlutt a véécé.

Tuggya-e aza sok szilvalekvár beindítya az emísztíst.

Osztan most itten lépkedek a kiümlött szarboa.

2013. okt. 12. 14:52
 15/19 A kérdező kommentje:
XDD
2013. okt. 14. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Hívd fel a tudakozót a 11824-es telefonszámon. És normális, de nehéz dolgot kérdezz, pl. miért kattog a vonat kereke? Ne ordíts a telefonba, ne röhögj bele, mert egyes operátorok leteszik és nem foglalkoznak veled. De én szeretek ilyen hívókkal beszélni, minél tovább vonalban tartani őket, kielégíteni vágyukat, hogy szórakozhassanak :). Aztán ördögi vigyorral figyelem a monitort, látva, hogy 6 perc 34 másodperce beszélek vele, és tudom, hogy eddig 1.400 ft-ot gomboltam le róla :}. Ugyanis 200 ft/perc a tarifánk :}. És ha esetleg reklamálni próbálnál a telefonszámla miatt: nem tudsz megfogni, mert udvarias voltam veled, válaszoltam a kérdéseidre, betartottam a munkaköri leírásomat maximálisan :}

Egyébként napi szinten hívogattuk minket, azt hiszitek viccesek vagytok, pedig csak fárasztóak. Hány évesek vagytok? 10-13?

2013. nov. 1. 15:19
 17/19 anonim válasza:
Hunvan a Szabó bakter?
2013. nov. 14. 18:12
 18/19 anonim válasza:
Szilveszterkor szivasd meg egy haverod, hogy XY vagy a rendőrségtől és tudomásotokra jutott, hogy petárdát birtokolnak (ha van valamelyik haverodnak petárdája). Mondd neki, hogy azonnal meg kell szabadulniuk tőle. Ilyenkor legyél a lakása közelében, és hát ugye valószínűleg (már ha bevette) kidobja a petárdákat. Így lesz ingyen petárdád. Amúgy ezt tényleg csak haverokkal jó megcsinálni, mert róluk tudod, hogy hol laknak. Mi egyszer megcsináltuk haverjaimmal egy osztálytársamon. Szilveszter után a suliban amúgy elmondtuk neki az igazságot, hogy így jutottunk tőle ingyen petárdához. Nénikénket üdvözölte! xD Na és ez csak úgy jó, hogyha a kinti szemetes mellé dobja a petárdát, ha a kukába, oda azért nem kell bemászni csak azért, hogy ingyen petárdád legyen! :D
2014. febr. 25. 15:25
 19/19 anonim válasza:
Előző vagyok! Amúgy ez nem minden haveroddal fog bejönni szerintem, mert a legtöbb ember nincs olyan hülye, hogy ezt bevegye. Mi egy ritkahülye osztálytársunkat szivattuk meg így, ha neked is van ilyen, és tudod hol lakik, azon próbáld! :D
2014. febr. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!