Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miről fog szólni a Barátok...

Miről fog szólni a Barátok Közt 6666. része? (többi lenn. )

Figyelt kérdés

Szerintem arról, hogy az epizód végén Magdi Anyus zihálva esetleg (furcsa hörgő, karcos hangokat kiadva) felébred és kiderül, hogy csak álmodta ezt a röpke 6666. epizódot és a sorozat "története" kezdődik elölről, a jelenlegi díszletekkel.....

Mi az elképzelésetek?

2013. szept. 20. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előzetesben,Kinga és Géza visszajön,megszületik szerintem Kinga gyereke,meg Magdi anyus is előkerül.....:DD
2013. okt. 25. 13:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Kinga és Géza előzetesben? :D

(Az lesz ám csak valami!)

Majd beidézi őket a Budaörsi Járásbíróság a Vármegye Házára, mert csúf gaztettet követtek el a Magyar Királyi Udvar ellen!(Ez ilyen István korabeli régimódi epizód lesz!) :D

Ja és még előkerül a 666-os csávó is a két nagy szarvával! :D

A történet persze Magdi Anyussal zárul de közben Miklós a 666-os csávóval együtt az epizód végén megkötve az üzletet elszívnak egy rakétát! :D

Plusz még valaki elfoglalja a királyi Trónt is(a dupla 00-ás helyiséget ;)), de ez még igen titkos információ! Úgyhogy

Psszt.....! (Ma minden kiderül.) :)

2013. okt. 28. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
áh,hát nem tudtad,hogy börtönbe kerülnek orgazdaságért?.....::DD
2013. okt. 28. 17:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Most jó, hogy megtudtam! :D
2013. okt. 28. 17:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Itt a válasz! ;):

[link]

Barátok közt 13-10-28 6665-6666. rész

Balázs tényleg visszatért!!!! ;D

2013. okt. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!