Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted ha hárman ráállnak...

Szerinted ha hárman ráállnak egy libamájra és az billeg alattuk akkor mi a jobb módszer arra hogy ismét stabil legyen? :

Figyelt kérdés
kilenc átokkal kiegyensúlyozni, vagy alá kell támasztani őket izlandi fókaherékkel amiket öt napig pácoltak norvég villanyszerelők mosógépében … ?
2009. nov. 5. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyiket sem ajánlom,én voltam már ilyen helyzetben,sok mindent kipróbáltunk de mindig billent egy kicsit és a végén rájöttünk hogy észak felől IFA pótkerékkel nyugat felől páncéltőkés zongorával,délről esztergapaddal és végül keletről és ez a legfontosabb 80-as MTZ terepváltóval!!Így lesz vízszintben és a legstabilabb is.
2009. nov. 6. 14:16
 2/9 A kérdező kommentje:
és tényleg használ??:/ az IFÁbannem bízom annyira.. nem kéne helyette Acanthocereus tetragonus?.. de ha azt mondod hogy bevált...
2009. nov. 6. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk bevált az Ifa pótkerék..bár lehet azért mert előtte lefestettük mésszel..az kaktuszt nem ajánlom mert ha a libamájban beindul a quantummechanikás polimerizációs szinkrongyűrű akkor instabillá válhat...
2009. nov. 6. 14:25
 4/9 A kérdező kommentje:
máshonnan azt hallottam, hogy le kell önteni gránitszafttal, és körülrakni vesékkel, majd megpirítani az egészet..
2009. nov. 6. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Isten őrizzen....próbáltuk ezt is..de a vesék olyan elektrosztatikus kötődést hoztak létre a gránátszaft foszfátrészecskéivel hogy feloldották a libamájban a vonzó kölcsönhatások fontosságát a fém-ligandum kötésben.
2009. nov. 6. 14:30
 6/9 A kérdező kommentje:
de csak norvég villanyszerelők társaságában szabad.. utána persze őket be kell zárni pléhdobozba sünembriók közé, nehogy ellopják az égről a suhanó lámaborjakat... de a villanyszerelők felfogják a káros sugárzást, amit a libamáj és a gumitalpú cipő érintkezésénél létrejött hevely moxifloxachin hydrochlorid bocsát ki...
2009. nov. 6. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha bátor kisérletező hangulatban vagy akkor próbáld ki..amúgy te se vagy sokkal betegebb elme mint én..:DD De én legalább elfüstöltem egy tekerés zöldet..most meg húzok a haverokhoz a kocsmába..majd holnap még visszatérünk az iménti eszmefuttatásra..
2009. nov. 6. 14:44
 8/9 A kérdező kommentje:

oh én tisztán vagyok ilyen:P oks holnap:D faya ^^

hali

2009. nov. 6. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Tibeti mongolbélsárral kenegetve megkeményedik.
2010. jan. 10. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!